Pegasus KKTC'ye 2. Kişiyi Bedavaya Uçuracak

Pegasus müşterileri, 1 Nisan22 Haziran tarihleri arasında Kıbrıs hattında yapacakları tüm uçuşlarda aynı bilette yer alacak 2. kişi için ücret ödemeyecek

Pegasus Hava Yolları, 1 Nisan-22 Haziran tarihleri arasında aynı bilette KKTC'ye uçacak 2 kişiden birini bedava uçuracak.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Türkiye’den 9 uçuş noktası ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Ercan Havalimanı arasındaki en yaygın uçuş tarifesini gerçekleştiren havayolu olan Pegasus, Kıbrıs uçuşlarına yönelik yeni bir kampanya başlattı.

Kampanya kapsamında biletlerini 9-12 Mart arasında satın alanlar, 1 Nisan-22 Haziran tarihleri arasında Kıbrıs hattında yapacakları tüm uçuşlarda aynı bilette yer alacak 2. kişi için ücret ödemeyecek.

Açıklamada, Türkiye’den İstanbul Sabiha Gökçen, İzmir, Ordu/Giresun, Antalya, Ankara, Hatay, Adana, Gaziantep ve son olarak Diyarbakır'dan KKTC'ye uçan Pegasus'un, bu kampanyasıyla bahar tatillerini KKTC'de gerçekleştirmek isteyenlere ve KKTC'den Türkiye’ye uçmak isteyenlere avantajlı bir seyahat imkanı sunduğu belirtildi.
Kaynak: AA