KBÜ'de 8 Mart'a Özel Unutulmaz Bir Konser

Karabük Üniversitesi (KBÜ)’nde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen konserde klasik Türk müziği sanatçısı Dilek Türkan seslendirdiği eserlerle unutulmaz bir gece yaşattı.

KBÜ'de 8 Mart'a Özel Unutulmaz Bir Konser
Karabük Üniversitesi Safranbolu Fethi Toker Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleşen konsere Rektör Prof. Dr. Refik Polat, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Fatih Ağca, İl Jandarma Komutanı Albay Cihan Ulukaya, Safranbolu Kaymakamı Murat Bulacak, Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, Safranbolu 125. Alay Komutanı Albay Mesut İnan, Safranbolu Fethi Toker Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Gökkaya, Safranbolu Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. İsmail Rakıp Karaş ile protokol üyelerinin aileleri, akademik ve idari personel, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

İncesaz ile birlikte birçok konserde sahne alan, Mazi Kalbimde Bir Yara albümünde de solistlik yapmış olan, Aşk Mevsimi ve Suya Söyledim albümlerinin sahibi Dilek Türkan yeniden yorumladığı Türk müziği eserleriyle konserde büyük alkış aldı.

Salonu tamamen dolduran müzikseverler, Türkan’ın seslendirdiği birçok esere de eşlik etti.

Konserin sonunda Dilek Türkan’a, Rektör Prof. Dr. Refik Polat tarafından çiçek takdim edildi.
Kaynak: İHA