Haymana Belediye Başkan Vekili 3 Günlüğüne Yıldırım Oldu

İlçe Belediye Başkanı Turgut’un İstanbul programı nedeniyle koltuğa 3 günlüğüne kadın Belediye Meclis Üyesi Yıldırım oturdu.

Haymana Belediye Başkanlığına ilk defa bir kadın meclis üyesinin vekalet edeceği bildirildi.

Belediye Başkanı Özdemir Turgut, İstanbul’da 3 gün sürecek Haymana Termal Kaplıcalarının Geliştirme ve Tanıtma Programı'na katılmak üzere ilçeden ayrıldı. Başkanlığa, Belediye Meclis Üyesi Hava Feyza Yıldırım vekalet edecek.

Havva Feyza Yıldırım, gazetecilere yaptığı açıklamada, 3 gün acil bir gündem olmadığı sürece rutin çalışmaları devam ettireceğini belirterek, şöyle konuştu:

'Haymana Belediyesi, Büyükşehir Yasası ile bir geçiş dönemi yaşıyor. Elbette bazı sıkıntılar, bu geçiş döneminde yaşanıyor. Hizmetlerde aksamalar oluyor. Biz bunu asgariye indirmek için uğraşıyoruz. Belediye olarak 'Daha iyi neler yapılabilir' çerçevesinde çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Cezaevi şu an için üzerinde en çok durduğumuz konu. Ayrıca Milli Park çalışmalarından da umutluyuz. Belediyemiz her konuda uyum içinde çalışmalarını devam ettirmektedir. Haymana'da ilk defa bir kadının bu koltuğa oturması tabii ki çok anlamlı. Umarım ileriki yıllarda ilçemizden bir kadın belediye başkanı da çıkar.'
Kaynak: AA