Edremit'te Sosyal Market Ve Giyim Mağazası Açılışı

VAN – Van’ın Edremit Belediyesince "Yaşama Dokunan" projesi kapsamında ihtiyaç sahibi vatandaşlar için oluşturulan sosyal market ve giyim mağazasının açılışı yapıldı.

Edremit'te Sosyal Market Ve Giyim Mağazası Açılışı
İlçedeki ihtiyaç sahibi vatandaşlar için Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesinde oluşturulan market ve giyim mağazasının açılışı, Edremit Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Atıf Çiçekli tarafından yapıldı. Açılışta konuşan Atıf Çiçekli, ihtiyaç sahiplerine talepleri doğrultusunda nitelikli ürünler sunduklarını belirtti.

Vatandaşların ‘Sosyal Yardım Kartı’ ile bu hizmetten faydalanabileceklerini dile getiren Çiçekli, karta hem giyim hem de gıda yardımı için kredi yüklendiğini kaydetti.

Çiçekli, “Bu kredi dahilinde vatandaşlarımız alımlarını yapıyorlar. Tamamen kontrolümüz altında, nizami ve dikkatli yapılan bir hizmettir. Giyim ürünlerimiz markalı. Kendimize ne düşündüysek vatandaşımıza da onu düşündük. Bundan dolayı çizgiyi biraz yüksek tuttuk. Gönlü zengin vatandaşlarımızın desteğiyle bu çizgi hep lüks çizgisinde kalacaktır" dedi.

İhtiyaç sahiplerinin kendilerine bildirilmesini de isteyen Çiçekli, bu kişilere gereken yardımların yapılacağını sözlerine ekledi.

Çiçekli ve beraberindekiler, açılışın ardından sosyal market ve giyim mağazasını gezdiler.
Kaynak: İHA