BEÜ'den Kick Boks Başarısı

Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) Rektörü Prof. Dr. Erdal Necip Yardım, Türkiye Üniversiteler Kick Boks Şampiyonasında dereceye giren öğrencileri tebrik etti.

BEÜ'den Kick Boks Başarısı
Antalya’da düzenlenen şampiyonada büyük başarılara imza atarak takım sıralamasında erkeklerde “low-kick” kategorisinde Türkiye ikincisi, kızlarda toplam takım sıralamasında Türkiye üçüncüsü olan başarılı sporcularla tek tek ilgilenen Rektör Prof. Dr. Yardım, başarılarından dolayı BESYO Müdürü Doç. Dr. Ali Tekin’i tebrik ederek plaket takdim etti. Rektör Yardım, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) öğrencilerini makamında kabul ederek çeyrek altınla ödüllendirdi.

“Bu başarıyı BESYO’nun rektörlüğe başlamam dolayısıyla şahsıma ve üniversiteme vermiş olduğu bir hediye olarak kabul ediyorum” diyen Rektör Prof. Dr. Yardım, yapılacak çalışmalarla başarıların daha da artacağını belirtti.

Prof. Dr. Yardım; “Yüksekokul Müdürünüz Doç. Dr. Ali Tekin, Müdür Yardımcımız Öğretim Görevlisi Gülcan Tekin ve Spor Koordinatörümüz Mehmet Güven’e emeklerinden dolayı teşekkür ediyor, siz sevgili sporcu öğrencilerimi bir kez daha kutluyorum” dedi.

Kaynak: İHA