Başkan Yardımcısı Avcıoğlu Tekke Mahallelilerin Taleplerini Dinledi

Bozüyük Belediyesi Başkan Yardımcısı Ali Avcıoğlu, Tekke Mahalle sakinleri ile bir araya gelerek onların istek ve taleplerini dinledi.

Başkan Yardımcısı Avcıoğlu Tekke Mahallelilerin Taleplerini Dinledi
Bozüyük Belediyesi Başkan Yardımcısı Ali Avcıoğlu, eşi Nezahat Avcıoğlu ile birlikte Tekke Mahalle Konağı Spor Merkezi’ne devam eden hanımlarla Şehit Mustafa Özdemir Seyir Terasında düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi. Burada Bozüyük’ün en eski mahallerinden biri olan Tekke Mahalle için yapılacak projeleri anlatan Başkan Yardımcısı Ali Avcıoğlu, “Bozüyük’te yakalamış olduğumuz istikrarlı büyüme ve gelişme yalnızca siz değerli Bozüyüklüler tarafından değil şehir dışından gelen vatandaşlarımız tarafından da takdir edilmekte. Sosyal yapılar ve üst yapı çalışmalarında her mahalleye olduğu gibi Tekke Mahalle içinde çalışmalarımız hayata geçecek” dedi ve Bozüyük için son derece önemli olan Entegre Su Projesi ve alt yapı çalışmalarını anlattı. Sıcak ve samimi sohbetlerin yapıldığı programda Başkan Yardımcısı Avcıoğlu, Tekke Mahalleli hanımların sorularını yanıtlayarak istek ve talepleri dinledi.

Kahvaltı sonrasında yeni Cumhurbaşkanlığı sistemi ve anayasa ile ilgili soruları da yanıtlayan Avcıoğlu, “Evet diyen de hayır diyen de neden evet ya da neden hayır dediğini bilmeli. Bizler Evet’çiler olarak her ortamda neden evet dediğimizi anlatmaya çalışıyoruz. Herkes Türkiye için elini vicdanına koyarak üzerine düşeni yapmalı” dedi.

Program sonunda seyir terasının muhteşem manzarasında bayanlar ile birlikte hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Yardımcısı Avcıoğlu çocuklara çeşitli hediyeler vererek onları mutlu etmeyi de ihmal etmedi.
Kaynak: İHA