Başkan Baran, Kadınlar Günü Etkinliğine Katıldı

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, 8 Mart Kadınlar Günü nedeniyle düzenlenen programa katıldı.

Başkan Baran, Kadınlar Günü Etkinliğine Katıldı
Körfez Belediyesi’nin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde düzenlediği programa ilgi büyük oldu. Programa; Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Başkan Yardımcısı ve Kent Konseyi Başkanı İsa Taş, belediye meclis üyeleri, protokol eşleri, bayan birim müdürleri, STK temsilcileri ve bin 500’e yakın Körfezli bayan katıldı.

Programda konuşan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “Kadınlarına kıymet veren toplumlar her zaman tarihte hak ettiği noktaya ulaşmıştır. Vermeyenler ise gelişememiştir. Kadınlarımız bu vatan için her zaman üstüne düşen görevi yapmıştır. 15 Temmuz’da 28 gün boyunca burada birlikte nöbet tuttuk. 15 Temmuz’u unutmadık, unutturmayacağız. Vatan için canını ortaya koyan o evlatları sizler yetiştirdiniz. Hepinizi tebrik ediyorum. İşte kadınlarımız 16 Nisan’da da vatana sahip çıkacak, o hainlere ikinci bir tokat vuracaktır” dedi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ise konuşmasında, "Her mahallemizde bu tür salonlar inşa ediyoruz. Daha güzel yerler de yapacağız. Türkiye’nin düşmanı çok. Su uyur, düşman uyumaz. Bizi çökertmek, diz çöktürtmek için uğraş içindeler. Ama ne yaparsa yapsınlar Allah’ın izniyle milletimiz uyandı. Ayağımızdaki bağları çözeceğiz" diye konuştu.

Kaynak: İHA