AK Partili Özbek'e Şemdinli'de Sıcak Karşılama

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Hakkari Eski Milletvekili Abdulmuttalip Özbek, referandum çalışmaları kapsamında Şemdinli ilçesini ziyaret etti.

AK Partili Özbek'e Şemdinli'de Sıcak Karşılama
Kuzey Irak’ın sıfır noktasında bulunan Çukurca ilçesi başta olmak üzere köy ve mezralarda referandum çalışması yürüten Abdulmuttalip Özbek, beraberindeki AK Parti Eski İl Başkanı Av. Abdülmecit Tahran, AK Parti Hakkari Belediye Meclis Üyesi Serkan Akdoğan ile Şemdinli ilçesine geçti. Özbek ve beraberindekiler, Şemdinli ilçesinde AK Parti İlçe Başkanı Fikri Algül, AK Parti teşkilatı, AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Fırat, il genel meclis üyeleri Aziz Gündoğan ve Enver Yılmaz ile çok sayıda vatandaş tarafından karşılandı.

İlçe teşkilatı ile birlikte referandum sürecini değerlendiren Özbek ve beraberindekiler, daha sonra mahalle ve köy muhtarları ile bir araya geldiler. Muhtarlarla öğle yemeğinde bir araya gelen Özbek ve beraberindekiler, referandum hakkında detaylı bilgiler verdiler. Milletvekili Abdulmuttalip Özbek, ilçe teşkilatı ve muhtarlar, Şemdinli ilçesine yeni atanan Kaymakam Muhammet Fuat Türkman’ı da makamında ziyaret ederek görevinde başarılar dilediler.

İlçe merkezindeki güvenlik korucularını da ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarını not alan Özbek ve beraberindekiler, umreden yeni gelen ilçenin kanaat önderi Muhsin Kaya’yı ziyaret ederek dualarını aldılar.

İlçe merkezinde geçen kadınlarla da sohbet eden Özbek ve beraberindekiler, kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladılar.

Şemdinli Günyazı köyü Yeşilöz mezrasını da ziyaret eden Özbek ve beraberindekiler, vefat eden bir kanaat önderinin taziyesine katıldılar. İlçe, köy ve mezralarda yoğun bir ilgi ile karşılanan Özbek ve beraberindekiler, kendilerini sıcak karşılayan herkese ayrı ayrı teşekkür ettiler.

Daha sonra Yüksekova ilçesine gelen Özbek ve beraberindekiler, Yüksekova Eski İlçe Başkanı Ahmet Uçar’ı ziyaret ederek gece geç saatlerinde Hakkari’ye döndüler.

Abdulmuttalip Özbek, referandum çalışmaları kapsamındaki çalışmalarının devam edeceğini belitti.
Kaynak: İHA