Ahmet Erensoy Gençlik Merkezi Meyvelerini Vermeye Başladı

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından geçtiğimiz aylarda hizmete açılan ve son olarak “Alternatif Sahne” konseptiyle düzenlenerek şehre yeni bir soluk getiren Ahmet Erensoy Gençlik Merkezi, Süleymanpaşa Belediyesi’nin etkinliklerinin yanı sıra üniversite öğrencilerine de ücretsiz olarak hizmet vermeye devam ediyor.

Ahmet Erensoy Gençlik Merkezi Meyvelerini Vermeye Başladı
Namık Kemal Üniversitesi ana girişi kapısı karşısında yer alan Ahmet Erensoy Gençlik Merkezi’nde salon sıkıntısını Alternatif Sahne ile aşan üniversite öğrencileri, “Bir Garip Tiyatro Silsilesi” adlı interaktif tiyatro oyunuyla tiyatro severler ile buluştu.

Hem güldüler hem de güldürdüler

Tiyatro Olimpos tarafından sergilenen oyunda Ali Rıza Demirbulat, Abdullah Yıldız, Gönül Atakan, Duygu Melek ve İlker Bilgili’den oluşan Namık Kemal Üniversitesi öğrencileri Alternatif Sahne ile oyunlarını arkadaşlarına sergilemenin mutluluğunu yaşayarak hem güldüler hem de güldürdüler.

“Bu sahne öğrencilerimizin kendi gösterilerini, konserlerini sergilemeleri için oluşturuldu”

Alternatif Sahne’nin Tekirdağ’ın sahne ve salon ihtiyacından yola çıkılarak hazırlandığını ve özellikle öğrencilere hizmet etmek için var olduğunu belirterek açıklamalarda bulunan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, “Tekirdağ’daki sahne ve salon eksikliğini bir nebze olsun azaltabilmek için hayata geçirdiğimiz Alternatif Sahne’de bugün üniversite öğrencilerimizin oyunlarını arkadaşlarına sunuyor olabilmesinin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu sahne aslında öğrencilerimizin kendi gösterilerini, konserlerini sergilemeleri için oluşturuldu. Bizler bu sahnede öğrencilerimizin konserler, oyunlar, dans gösterileri sergilemesini istiyoruz” diye konuştu.



“Öğrencilerimiz ücretsiz olarak yararlanabilirler”

Ahmet Erensoy Gençlik Merkezi’nde isteyen her öğrencinin ücretsiz bir şekilde yararlanabileceğinin altını çizen Başkan Eşkinat, “Öğrencilerimiz derslerinden artan zamanda şehrimizde keyifli zaman geçirebilmesi için çeşitli olanaklar yaratmaya çalışıyoruz. Alternatif Sahne’de onlardan biri. İsteyen her arkadaşımız bu hizmetten Ahmet Erensoy Gençlik Merkezimiz ile iletişime geçerek ister tiyatro, ister konser, ister toplantı, ister gösteri ne isterlerse tamamen ücretsiz olarak yararlanabilirler” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA