Adıyaman'da Kano Kursu Verilecek

Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde Adıyamanlı gençlere kürek ve kano kursları verilmeye başlandı.

Adıyaman'da Kano Kursu Verilecek
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Fikret Keleş, Adıyamanlı gençleri su kültürü ve su sporları ile tanıştırmayı hedeflediklerini belirterek, Halk Eğitim Merkezi ile yapılan iş birliği sonucunda kano sporu ile ilgili kurs vermeye başladıklarını kaydetti.

Gazihandede Su Sporları Merkezinde Türkiye’nin en modern tesisine sahip olduklarını belirten Müdür Vekili Keleş, ”Yaklaşık 3 yıldır su sporları merkezimizde gençlere yönelik Kürek eğitimlerimiz başarı ile devam etmekte. Bu gün geldiğimiz noktada Adıyamanlı gençlerimiz Kürek yarışlarında takım halinde önemli dereceler elde etmeyi başarırmış bir durumda. Bizler bu tesiste daha fazla sporcu yetiştirebilmek için gayret içerisindeyiz. Kürek sporunun yanı sıra Kano sporunda sporcular yetiştirebilmek için kurumumuza bağlı antrenörlerimiz tarafından Halk Eğitim Merkezinde açtığımız kurslara ilgi düşündüğümüzden fazla. Ben gençlerimizin üç tarafı sularla çevrili olan ilimizde su sporlarını yapabilmeleri için sağladığımız imkanlardan faydalanmalarını bekliyorum. Umarım gelecekte Türkiye genelinde önemli derecelere imza atmayı başaracak milli sporcularımız da yetişecek. Adıyamanlı gençlerin kano ve kürek sporuna ilgilerini artırabilmek için açtıkları kurs nedeniyle halk eğitim merkezi müdürlüğüne de teşekkür ediyor, gençlerimizin bu kursa katılmaları için müracaat etmelerini bekliyorum” dedi.

Kaynak: İHA