Vergi Rekortmenleri Ödüllendirildi

28. Vergi Haftası kutlamaları kapsamında Erzincan da gelir vergisi ve kurumlar vergisinde dereceye giren vergi rekortmenleri için Maliye Bakanlığı tarafından gönderilen teşekkür belgeleri Erzincan Valisi Ali Arslantaş tarafından verildi.

Vergi Rekortmenleri Ödüllendirildi
Toplumun tüm kesimlerinde vergi bilincinin geliştirilmesi ve vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlığının arttırılması amacıyla Vergi Haftası kutlamaları her yıl olduğu gibi bu yılda devam ediyor. 28. Vergi Haftası kutlamaları kapsamında gelir ve kurumlar vergisinde Erzincan da dereceye giren kişi ve kurum temsilcileri Maliye Bakanlığı tarafından gönderilen teşekkür belgelerini Vali Ali Arslantaş’ın elinden aldılar.

Toplanan vergilerin, bir kişi, kurum ya da kuruluşa ait olmadığını, toplanan her kuruş vergide kamunun hakkı olduğunu söyleyen Vali Arslantaş, toplanan vergilerle Türkiye’de hastaneler, okullar, yollar yapıldığına dikkat çekti.

Erzincan Valisi Ali Arslantaş, vergisini ödeyerek, Türkiye’nin gelişmesine katkı sağlayan tüm mükelleflere kolaylıklar diledi.
Kaynak: İHA