Survivor'da bu hafta kim elendi?

'Survivor'da kim elendi?' sorusunun yanıtı dün akşam yapılan konseyde belli oldu.

Survivor'da bu hafta kim elendi?
Survivor'da bu hafta kim elendi?
'Survivor'da kim elendi?' sorusunun yanıtı dün akşam yapılan konseyde belli oldu. Tarık, Sabriye, Adem ve Sedat'ın eleme potasında olduğu Survivor'da bu hafta elenen isim Tarık Mengüç oldu. Tarık Mengüç'ün elenmesi herkeste şok etkisi yarattı. Gözyaşlarıyla uğurlanan Tarık Mengüç: 'Bugün gücüm bitti' dedi.

Survivor'da bu hafta elenen isim Ünlüler takımından oldu. Dört yarışmacısını birden elenme potasına yazdıran Ünlüler takımında Sedat, Tarık, Adem ve Sabriye elenme adayıydı. En düşük SMS oyunu alan yarışmacı dün akşam Survivor'a veda etti.

SURVİVİOR 2017'DE KİM ELENDİ?

Elenme potasında yer alan Sabriye, Adem, Tarık ve Sedat arasından Survivor 2017'de Ünlüler takımına bu hafta veda eden isim Tarık Mengüç oldu.

TARIK MENGÜÇ: 'BURASI ÇOK ZOR'

Belki de bu zaman kadar kalmam bile mucize. Benim yaşıtlarımda sadece Fatih kardeşim var. Diğerleri benden küçük. Oğlumun hayallerini gerçekleştirdim. Baba sen oradan ayrıldığında senin başaramayacağını ben başaracağım dedi. Survivor'a gelmek istiyor.

Bana bu fırsatı verdiğiniz için binlerce teşekkür ederim. Eğer hata yaptıysam herkesten özür diliyorum. İsterdim ki arakadaşlarım gibi 20 yaşında olayım. Güç demek Tarık Mengüç demek ama bugün gücüm bitti. Burası çok zor. Yapabildiğim kadar yaptım. Herkesten özür diliyorum.

Son kez konseydee konuşan Tarık Mengüç gözyaşlarına hakim olamadı.

SURVİVOR'DA HAFTANIN BİRİNCİLERİ KİM OLDU?

Survivor 2017'de bu hafta en fazla oyunu kazanarak birinci olan erkek yarışmacı Ogeday olurken ikinci isim Ünlüler takımından Adem oldu. Kızların birincisi ise yine Sema olurken, ikinci isim Pınar oldu. Dört isim konsey sonrası ödüllerini adada alacaklar.


Survivor'da bu hafta kim elendi?Survivor Sema neden sözünü tutmadı?Survivor'da bu hafta kim elendi?'Survivor dönemi resmen başladı'