Şizofreni Hastasının Bagaja Konularak Darp Edildiği İddiası

Kırklareli’nin Vize ilçesinde şizofreni tedavisi gören şahıs bagaja konulup darp edildiği iddiasıyla emniyete başvurdu.

Edinilen bilgiye göre, Polis Merkez Amirliğine müracaatta bulunan okuma yazma bilmeyen, şizofreni tedavisi gören B.C. psikolog ve avukat nezaretinde alınan ifadesinde, psikolojik ilaçlar kullandığını, 3 Mart 2017 günü saat 23.50 sıralarında Namık Kemal Mahallesinde bulunan akrabasına gitmek için yürümeye başladığını, yürürken Gazi Mahallesi Arabacılar Caddesi üzerinde koyu renkli bir aracın yanına yaklaştığını söyledi.



B.C. ifadesinde araç içerisinde bulunan, H.K., İ.Ş., E.A. isimli şahısların araçtan inip kendisine "ne yapıyorsun burada?" dediklerini şahıslara cevap olarak teyzesine gitmeye çalıştığını söylediğini belirtti.

Araçta bulunan H.K. ile İ.Ş.’nin kollarından zorla kendisini tutarak arabanın bagaj kısmına bindirdiklerini ve bu esnada kafasını bagajda bulunan araç LPG tüpüne vurduğunu ve yaralandığını ileri sürdü.

Daha sonra şahısların bagajın kapısını kapatıp aracın harekete başladığını ve Pınarhisar istikametine doğru hareket ettiklerini, Çoban Çeşme mevkiinde aracın durduğunu, burada şahısların kendisini arabadan indirip ceplerini yoklayarak para aradıklarını söyledi.



B.C. olaydan sonra şikayetçi olurken soruşturma sürüyor.
Kaynak: İHA