Şırnak Valisi Su, Askeri Üs Bölgelerini Ziyaret Etti

Şırnak Valisi Ali İhsan Su, Güneyçam 1’inci Motorlu Piyade Bölük Komutanlığı, Görmeç 4’üncü Motorlu Piyade Tabur Komutanlığı ve Siyah Kaya Hudut Bölük Komutanlığını ziyaret etti.

Şırnak Valisi Su, Askeri Üs Bölgelerini Ziyaret Etti
Şırnak Valisi Ali İhsan Su, beraberinde Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Arif Çetin, 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanı Tümgeneral Aydoğan Aydın, Çakırsöğüt Jandarma Komando Tugay Komutanı Ercan Yaşin ile birlikte askeri üs bölgelerini ziyaret etti. Programına, Güneyçam 1’inci Motorlu Piyade Bölük Komutanlığını ziyaret ederek başlayan Vali Su ve beraberindekiler, askerlerle sohbet edip, sorunlarını dinledi. Ardından Görmeç 4’üncü Motorlu Piyade Tabur Komutanlığına geçen Su, üs bölgesinden sorumlu komutan tarafından askeri birliğin faaliyetleri, üssün coğrafi yapısı ve teknik imkanları hakkında bilgi verildi.

Su, son olarak, Siyah Kaya Hudut Bölük Komutanlığına geçerek, güvenlik korucularının emeklilik törenine katıldı.

Su, “Güvenlik kuvvetlerimizin en önemli destek kaynaklarından bir tanesi de kahraman korucularımızdır. Askerimiz ve polisimizle beraber her yerde, vatanın her parçasında kutsal vazifeyi yapan, canını ortaya koyan kahraman korucularımızdır. Ben bu süre zarfında yaptığınız büyük hizmetlerden gösterdiğiniz kahramanlıklardan ötürü hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: İHA