Piazza'nın Lüks Araç Hediyesi Sahibini Buldu

Alışveriş ve eğlenceyi bir arada sunan Şanlıurfa Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezinin düzenlediği çekiliş kampanyasının kazananları belli oldu. Piazza AVM, bir ziyaretçisini daha lüks otomobil sahibi yaptı.

Piazza'nın Lüks Araç Hediyesi Sahibini Buldu
Sürpriz hediye kampanyaları ve çekilişlerle ziyaretçilerinin gönlünü fetheden Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezinin sıfır kilometre lüks aracı ve birbirinden değerli teknolojik ödüllerinin sahipleri belli oldu. Milli Piyango İdaresi ve noter gözetiminde, Piazza ziyaretçilerinin katılımıyla gerçekleşen çekiliş sırasında büyük heyecan yaşandı. Etkinlik alanında çekilişi nefeslerini tutarak izleyen ziyaretçiler, ellerinde kuponlarla pürdikkat çıkan numaraları takip etti.

Piazza’da gerçekleştirilen çekiliş sonunda, kampanyanın büyük ödülü olan Mercedes Benz CLA 200, 054268 numaralı kuponun sahibi Abdullah Aykanat’ın oldu. Harran Üniversitesi Biyokimya Bölümünde yüksek lisans yapan Aykanat’a otomobili, önümüzdeki günlerde düzenlenecek törenle teslim edilecek.

Çekilişte, Mercedes Benz CLA 200 marka otomobilin yanı sıra, 4 adet Samsung S7 Edge cep telefonu, 1 adet Samsung 55” LED TV ve 4 adet Samsung Galaxy Tabs2m 32 GB tablet de sahiplerini buldu.
Kaynak: İHA