Özyavuz'dan Kadınlara Karanfilli Kutlama

Şanlıurfa’nın Harran İlçe Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, her yıl olduğu gibi bu yıl da Harranlı kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü karanfille kutladı.

Özyavuz'dan Kadınlara Karanfilli Kutlama
Başkan Özyavuz, her yıl tüm dünyada kutlanan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla ilçede yaşayan kadınlara jest yaptı. Belediyede çalışan kadın personelden başlayarak, cadde ve sokaklarda karşılaştığı kadınların Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayan Özyavuz, ilçedeki kamu kurumları ile özel kuruluşları tek tek gezdi. Özyavuz, bu anlamlı günde, her kadına birer karanfil hediye etti.

“Kadınlarımız her türlü övgüyü hak ediyor”

Genç yaşlı demeden tüm kadınlara çiçek takdim eden Başkan Özyavuz, “Kadınların senenin sadece bir günü değil, her gün hatırlanması gerektiği bilincindeyiz. Çünkü annelik gibi kutsal bir misyon üstlenmiş olan, hayatımızı şekillendiren, güzelleştiren, üreten, çalışan, çevrelerine şefkat dağıtan kadınlarımız her türlü övgüyü hak ediyorlar” dedi.

“Hatırlanmak çok güzel”

Kadınlara adanan bu özel günde hatırlanmaktan mutluluk duyduklarını ifade eden kadınlar ise, “Bir çiçekle de olsa gönlümüz alındı, çok mutlu olduk. Hatırlanmak ve değer verilmek çok güzel” diyerek, Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz’a teşekkür etti.
Kaynak: İHA