Öncelik; İş Sağlığı Ve Güvenliği

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, kurum yöneticileri ve personele yönelik ‘İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi’ düzenledi. Eğitime, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun da katılarak yaptığı konuşmasında iş sağlığı ve güvenliğinin önemine dikkat çekti.

Öncelik; İş Sağlığı Ve Güvenliği
MASKİ Genel Müdürlüğü’nün personeline yönelik eğitimleri devam ediyor. Bu kapsamda, iş sağlığı ve güvenliği eğitimi MASKİ Odalar ve Dernekler Binası Konferans Salonunda yapıldı. Eğitime MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, MASKİ Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Bilgen, MASKİ Destek Hizmetleri Daire Başkanı Mustafa Parmaksız, MASKİ İş Sağlığı ve Güvenliği Şube Müdürü Mesut Kuşçu ve MASKİ çalışanları katıldı.

İş güvenliği uzmanı Çağıl Korkusuz tarafından verilen eğitimde MASKİ çalışanlarına teorik ve uygulamalı olarak iş sağlığı ve güvenliği hakkında bilgilendirme yapıldı.

İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitiminde açılış konuşmasını gerçekleştiren MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, ”MASKİ Genel Müdürlüğü olarak tedbirlerin muhakkak tam anlamıyla alınması ve uygulanması gereken işler hayata geçiriyoruz. Bizde buna bağlı olarak yapılması gereken eğitimleri gerek lokal gerekse de ilçelerimizde yerine getiriyoruz. En küçük bir ihmalin bile zaman zaman göz ardı edildiğinde ne büyük felaketlere yol açabileceğini çeşitli örnekler ile biliyoruz. Personellerimizin; kişisel, ailesel ve çalışmakta oldukları iş yerlerinin güvenliği ve sağlığı için toplum için riayet etmelerini istiyorum. Eğitimlerin çok yararlı olduğuna inanıyorum. Periyodik olarak gerek yasal olarak gerekse de bizim iş anlayışımız ve iş ahlakımız açısından bu gibi eğitimler yerine getirilmesi gereken işlerdendir. Bugünkü eğitimde iş sağlığı ve güvenliği eğitimi programında ne denli önemli olduğuna dair örneklerini iş sağılığı uzmanları tarafından bilgi aktarılıyor. Eğitimin tüm çalışanlarımıza faydalı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA