Öğrencilerin 15 Temmuz Gazisini Ziyareti

Ilgın İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kılınç ve beraberindeki öğrenciler, FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişiminde yaralanan Konyalı Halit Şener'i evinde ziyaret etti.

Kılınç, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında Konya'dan arabasıyla Ankara'ya giderek Genelkurmay Başkanlığı önünde yaralanan ve hastanede tedavisi tamamlanarak evine gönderilen gazi Halit Şener ve ailesini ziyaret etti.

Ziyarete ilçede bulunan her liseden bir öğrenci katıldı.

Öğrencilerin 8 saatte alamayacakları dersi yarım saate aldıklarını ifade eden Kılınç, '15 Temmuz gecesi Konya'dan Ankara'ya giden ve Genelkurmay Başkanlığı önünde gazilik mertebesine yükselen kıymetli hocamız Ali Şener'in oğlu demokrasi gazisi Halit Şener'i öğrencilerle birlikte ziyaret ettik. Öğrencilerimiz 8 saatte alamayacakları dersi, yarım saatte gazimizden aldıklarını düşünüyorum. Allah gazimize şifa versin.' dedi.

Gazi Şener de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, 'O gece Ankara'ya gitmek hiç aklımda değildi. Benim için bir nasip oldu. Bugün bize düşeni biz yaptık. Ancak yarın da aynı sıkıntıların yaşanmaması için geleceği sizler dokuyacaksınız. Çok çalışın, yarın bu görevler sizlerin.' diye konuştu.

Ziyaret, gazi Şener'in 2 ay önce doğan bebeğine verilen hediye ile son buldu.

Kaynak: AA