Muhasebe Haftası Gala Yemeğiyle Son Buldu

1-7 Mart Muhasebe Haftası, Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nın (SMMMO) düzenlediği gala yemeğiyle son buldu.

Muhasebe Haftası Gala Yemeğiyle Son Buldu
Bir otelin konferans salonunda düzenlenen programa Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Seyit Faruk Özselek, yönetim kurulu üyeleri, oda üyeleri ve oda çalışanları katıldı.

Sürekli değişen mevzuatı takip ederken bir taraftan da artan iş yükü karşılığında çalışan bir mesleği icra ettiklerini söyleyen Seyit Faruk Özselek, “Bu sebeple en büyük isteğimiz Muhasebe Haftasının mesleğimiz ve meslektaşlarımızın anlaşılması, verdiği emeklerin karşılığını hak ettiği değeri görmesidir. Açılışını oda binasında düzenlediğimiz kokteylle yapmış olduğumuz Muhasebe Haftası etkinliklerimizi bu akşam gala yemeğiyle sonlandırıyoruz. Ayrıca bir teşekkürde eşlerimize ve çocuklarımıza etmek istiyorum. Çünkü bizler mesaiyi uzun tutarak çalışan maddi ve manevi olarak her zaman fedakarlık gerektiren bir mesleği icra ediyoruz. Mesai uzun olunca evdeki çocuklar ve eşler beklemek durumunda kalıyor. Bu mesleği bu kadar başarılı bir şekilde gerçekleştirmemizin arkasında da mutlaka eşlerimizin ve çocuklarımızın katkısı çok büyüktür” şeklinde konuştu.

Özselek, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayarak, “Kadını dışlayan her türlü eğitim hizmetinden mahrum bırakan toplumların geleceği karanlık olduğu ortadadır. Bu doğrultuda kadınlarımıza ne kadar çok imkan ve fırsat sunulabilirse toplum olarak da o seviyede güçleneceğimize inanıyorum. Hem burada bulunan hanımefendilerin hem de bugün katılamayan bayan meslektaşlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum” dedi.

Program, Seyit Faruk Özselek’in Konya SMMMO Onursal Başkanı Ahmet İçyer’e plaket takdimiyle son buldu.
Kaynak: İHA