MHP'li Kadınlar, Gazi Ve Şehit Eşlerini Ziyaret Etti

Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları Başkanı Güler Dindar, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Gaziler Vakfı Kadın Kolları Başkanı Nazan Şaf’ı ziyaret etti.

MHP'li Kadınlar, Gazi Ve Şehit Eşlerini Ziyaret Etti
Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları Başkanı Güler Dindar ve üyeler Gaziantep Gaziler Vakfı Gaziantep Şubesi Kadın Kolları başkanı Nazan Şaf’ı ziyaret ederek gazi ve şehit eşlerinin 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı. Şaf, MHP Kadın Kolları üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Şehit eşleri ve gazi eşleri olarak bu güzel günde hatırlanmak çok güzel. Ben Güler Hanım ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Bizim Milletimize sözümüz var. Bu sözün sonuna kadar arkasındayız, asla dönmeyiz. Kadınlarımız bu ülkenin çiçekleri. Her tür zorlukla mücadele eden ve vatan beklerken yaralanarak uzvunu kaybeden eşlerimizin her zaman yanında durduk ve durmaya devam edeceğiz. Gerekirse bu vatan için ölmekte bizim boynumuzun borcu” dedi.

Gaziler Vakfı Başkanı Mehmet Yeter ise MHP Kadın Kollarını Başkanına nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, kadınlara karanfil verdi. Gazi ve şehit eşleriyle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Dindar, “Tüm dünyada yaşayan kadınlarımızın gününü kutluyoruz. Gazi eşlerimizin içinde bulunduğu durum takdir edilmesi gereken durumdur. Örnek bir duruş ve davranış sergiliyorlar. Her biri Türk kadının gücünün temsil etmektedir. Her güçlükte, her koşulda eşleriyle birlikte hayata tutunmayı başaran Gazi ve Şehit eşlerimizi yürekten kutluyor, bizi ağırladıkları için de ayrıca teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Ziyaretin ardından kadınlar, günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.
Kaynak: İHA