Mersin GİAD Köy Kadınlarını Unutmadı

İçel Girişimci İş Adamları Derneği (GİAD) üyeleri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında Çevlik Köyü kadınları ile bir araya geldi.

Mersin GİAD Köy Kadınlarını Unutmadı
İçel GİAD Kadınlar Kurulu ekibi, Nalan İzol başkanlığında Dünya Kadınlar Günü’nde Çevlik Köyü kadınlarını ziyaret ederek Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı ve hediye takdim etti. Köy halkı ile muhtarlıkta bir araya gelen ekip adına bir konuşma yapan İçel GİAD Kadınlar Kurulu Başkanı Nalan İzol, kadınların sadece evin içinde değil, iş ve toplumsal hayatın her alanında birçok görevi üstlendiğini ve bu görevi de titizlikle yürüttüğünü söyledi.

İzol, “Kadınlar bir toplumun en önemli varlıklarıdır. Gerek iş hayatında gerekse ev yaşamlarında sorumluluk bilinci ile hareket eden bireylerdir. Dünya geneline baktığımızda kadına şiddet ve saldırı olaylarının sıkça yaşandığını görüyoruz ve bu bizleri derinden yaralıyor. Toplumun oluşumunda büyük önemi olan kadınlarımızın artık hak ettiği değeri gördüğü bir dünya temenni ediyoruz. Biz İçel GİAD olarak, bu ülkenin birliği ve beraberliği için çalışan, çocuklarına olan sorumluluk bilinci ile hareket eden bütün emekçi kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyoruz” dedi.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Çevlik Köyü Muhtarı Ali Uğuz ise “Kadına verdikleri önem ve sosyal sorumluluk projeleri kapsamında hayata geçirdikleri projeler için İçel Girişimci İş Adamları Derneği’ne teşekkürlerimi sunuyorum. Kadın bir toplumun olmazsa olmazıdır. Kadınlarımız olmasaydı dünya düzensiz ve sürekliliği olmayan hale gelirdi. Bizler ve ülkemiz için çalışan ve üreten bütün kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA