Kadınlara En Anlamlı Hediye

Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM-BİR-SEN) Trakya Şubesi ve Yol İŞ Sendikası, 8 Mart Kadınlar Günü’nü dolayısıyla üyelerinin adlarına ağaç diktirdi.

Kadınlara En Anlamlı Hediye
BEM-BIR-SEN Trakya Şubesi ve YOL İŞ Sendikası, 8 Mart Kadınlar Günü için TEMA Vakfına üyelerinin adlarına ağaç diktirerek günün en anlamlı hediyesine imza attı. Sendikalar daha sonra üyelerinin isimlerinin tek tek yazıldığı sertifikaları kendilerine takdim etti.

BEM-BIR-SEN Trakya Şube Başkan Yardımcısı Ali Eraslan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayarak "Tüm kadın üyelerimizin bu anlamlı gününde güzel bir hatıra yaşatmak istedik. TEMA Vakfı aracılığı ile üyelerimizin adına ağaç dikimi gerçekleştirdik. Kadın sendika üyelerimize de bu sertifikalarını takdim ederek günlerini kutladık" dedi.

BEM-BIR-SEN Trakya Şube Başkan Yardımcısı Eraslan, BEM-BIR-SEN Edirne İl Başkan Yardımcısı Mehmet Özer ve YOL İŞ Sendikası Özel İdare İş Yeri Temsilcisi Hüseyin Elmacı, kadın üyeleri tek tek kutlayarak, isimlerine dikilen ağaçların sertifikalarını takdim etti.
Kaynak: İHA