Hazrolu Sporcu Öğrenciler Bilfen'de Ağırlandı

Diyarbakır’ın Hazro ilçesindeki okullarda öğrenim gören öğrenciler, okullar arası spor faaliyetlerine katılmak için geldikleri Diyarbakır’da Bilfen Okulları tarafından ağırlandı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Akın Erim, özellikle atletizm branşında gelecek vaad eden sporcu potansiyeline sahip olduklarını söyledi.

Hazrolu Sporcu Öğrenciler Bilfen'de Ağırlandı
Hazro ilçesindeki okullarda öğrenim gören öğrenciler, milli eğitim müdürlüğü ile gençlik hizmetleri ve spor il müdürlüğü tarafından ortaklaşa organize edilen Diyarbakır okullar arası spor faaliyetlere katıldı.

Hazro’nun merkez ve köylerindeki okullarda öğrenim gören sporcular önemli başarılara imza attı. Bir çok branşta dereceye giren sporcular, Gençlik Hizmetleri Ve Spor İlçe Müdürü Akın Erim ve öğretmenlerle birlikte Bilfen Okulları’nı ziyaret etti. Bilfen Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Karakoç ve okul yönetimi tarafından karşılanarak ağırlanan Hazrolu sporcu öğrenciler, okulun yemekhanesinde yemek yedikten sonra okulu gezdi.

"Hazro’dan şampiyon çıkacak"

Hazro Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Akın Erim, gösterdiği yakın ilgi ve destekten dolayı Diyarbakır Bilfen Okulları’na teşekkür etti. Hazro’nun gelecekte önemli başarılara imza atabilecek sporcu potansiyeline sahip olduğunu belirten Erim, ”Özellikle atletizmde yetenekli çocuklarımız var. Diğer branşlardan da umutluyuz. Hazro’dan şampiyonlar çıkarmaya kararlıyız. Devletimizin verdiği imkanlarla çocuklarımızı spora kazandırmak için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Bilfen Okulları ve Ekrem Karakoç öğrencilerimizi misafir ederek hem yemek verdi hem de çeşitli konularda yardımcı olma sözü verdi. Kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi.

Kaynak: İHA