Başkan Temel Karadeniz'den Kadın Personele Özel Resepsiyon

Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla belediyenin kadın çalışanlarıyla resepsiyonda bir araya geldi.

Başkan Temel Karadeniz'den Kadın Personele Özel Resepsiyon
8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kadın personele özel bir resepsiyon veren Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, Kadın personelin gününü kutlayan Karadeniz, “Kadın olmak zor. Başta erkeklerle uğraşmak zorundasınız. Dünyanın yarısı kadınsa, erkekler ve kadınlar bir elmanın iki yarısı gibi. Elmanın diğer yarısını ezer ve çürütürsek aslında kendi değerimizi yitiririz” diye konuştu.

Kadın personelle tek tek tokalaşarak, günlerini kutlayan Karadeniz, kadın çalışanlara kırmızı gül hediye etti.

“Belediyemizin başarısında kadın personelimizin payı çok”

Başkan Karadeniz, tüm dünya kadınlarının gününü kutladığına dikkat çekerek, “Belediyemizde kadın personelimizin sayısının fazla olduğunu biliyoruz ama hepsini bir arada görünce Küçükçekmece Belediyesini kadınlar yönetiyor ve aslında Küçükçekmece Belediyesinin başarısı da buradan geliyor denilebilir. Dünya kadınlarıyla ilgili asıl söylenilen şeyler değil, yapılan işler önemli. Kadın olmak zor. Başta erkeklerle uğraşmak zorundasınız. Dünyanın yarısı kadınsa, erkekler ve kadınlar bir elmanın iki yarısı gibi. Elmanın diğer yarısını ezer ve çürütürsek aslında kendi değerimizi yitiririz. 5 tane ablam, 2 kızım var. Kadınların dünyasını iyi anladığımı düşünüyorum. Yürekten alkışlıyorum sizi. Çok zor şartlarda bir hayat sürdüğünüzün farkındayım. Küçükçekmece için üretmiş olduğunuz değerler için hepinize teşekkür ederim” sözleriyle seslendi.
Kaynak: İHA