Başkan Kadir Topbaş, Beşiktaşlı Kadınlarla Bir Araya Geldi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Beşiktaşlı kadınlarla bir araya gelerek 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı. Program kapsamında konuşma yapan Başkan Topbaş, "Bugüne kadar Beşiktaş özelinde 1 milyar 950 milyon lira yatırım yapmışız" dedi.

Başkan Kadir Topbaş, Beşiktaşlı Kadınlarla Bir Araya Geldi
AK Parti Beşiktaş İlçe Başkanlığı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Ortaköy’de bulunan bir otelde program düzenleyerek Beşiktaşlı kadınları unutmadı. Kadınların yoğun ilgi gösterdiği programa İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş katılarak, kadınlarla bir araya geldi. Aynı zamanda 16 Nisan referandumunun öne çıktığı programa mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve amatör spor kulüpleri temsilcileri de katılım gösterdi. Programda konuşma yapan Başkan Topbaş, kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.

"Beşiktaş’a 1 milyar 950 milyon lira yatırım yapmışız"

İstanbul Büyükşehir Belediyesi olarak Beşiktaş’a büyük yatırımlar yaptıklarını söyleyen Başkan Topbaş, "Belediyemizin dışarıya günü gelmiş bir lira borcu yoktur. Kasamızda buna rağmen hamdolsun paramız var. Yani sizin paralarınız var. Bizler de bunlarla yatırımlar yapmaktayız. Bugüne kadar Beşiktaş özelinde yapmış olduğumuz yatırımlar toplamı 1 milyar 950 milyon lira yatırım yapmışız. Beşiktaş’a yapılan yatırımlarımıza devam ediyoruz" dedi.



"Beşiktaş’tan, Bağcılar’a ve sahilden Sarıyer’e kadar gidecek metro hattı için çalışıyoruz"

İstanbul genelindeki metro çalışmaları hakkında bilgiler aktaran Başkan Topbaş, "Göreve geldiğim zaman 45 kilometre raylı sistem vardı. Şu anda kullandığımız 150 kilometre, 180 kilometre inşaat devam ediyor. Takriben 90 kilometrenin de ihalesini yaptık. Gelecekte Beşiktaş’tan Bağcılar’a kadar gidecek metro, Karaköy’e kadar gidecek metro, diğer taraftan da sahilden Sarıyer’e kadar gidecek metro, 3. Havalimanına ve İstanbul’un değişik noktalarına erişim sağlayacak metro hattı için sistem geliştiriyoruz. Bunlar bize olan bir güvenin yansıması olarak görevlerimizi yapmaktayız" diye konuştu.

Program sonunda Başkan Topbaş, beraberindeki heyetle birlikte sokağa çıktı ve kadınlara karanfil dağıtarak Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.
Kaynak: İHA