Başkan Çetin Referandum Turunda

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, 16 Nisan’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Hükumet Sistemi referandumu öncesi ‘Evet’ için gece gündüz sahada çalışıyor. Referandum çalışmalarını hızlandıran Başkan Çetin, yeni sistemi ve neden evet denilmesi gerektiğini hemşehrilerine anlatıyor.

Başkan Çetin Referandum Turunda
Cumhurbaşkanlığı Hükumet Sistemi için yapılacak olan referandum çalışmalarına hız veren Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin sahadaki ‘evet’ turlarını sürdürüyor. Esnaf ziyaretlerinden ev sohbetlerine, iş yeri ziyaretlerinden salon toplantılarına hemen her alanda vatandaş ile buluşan Başkan Çetin, “Güçlü Türkiye Güçlü Pursaklar için Evet” çağrısı yapıyor. Cumhurbaşkanlığı Hükumet Sisteminin birçok yeniliği beraberinde getireceğini ifade eden Selçuk Çetin, vatandaşın merak ettiği soruları da şeffaf ve anlaşılır bir üslupla cevaplıyor. Yeni sistemle bürokratik sorunların ortadan kalkacağını, Türkiye’nin daha da güçleneceğini belirten Başkan Çetin, “Devlet ile millet bütünleşecek. Çift başlı sistem ortadan kalkacak. Bu sistem kişiler için değil ülkemiz içindir. 16 Nisan’da Türkiye’nin geleceğini oylayacağız. İnanıyorum ki Pursaklar her zaman olduğu gibi 16 Nisan’da da güçlü desteği verip sandıkları ‘evet’ ile dolduracaktır” dedi.

Referandum çalışmalarına devam eden Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, Pazar ziyareti, esnaf ziyareti, ev ziyaretleri, salon toplantıları, okul ziyaretleri, STK ziyaretleri gibi yoğun mesai ile Pursaklar’ı ‘evet’ demeye çağıracak.
Kaynak: İHA