Başarılı Girişimciler Sertifikalarını Aldı

Yunusemre Belediyesi’nin 7’ncisini düzenlediği girişimcilik kursuna katılan kursiyerler gerçekleştirilen törenle sertifikalarını aldı. Sertifikalarını alan girişimcilere 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla çiçek de takdim etti.

Başarılı Girişimciler Sertifikalarını Aldı
Girişimcileri kurulduğu günden bu yana destekleyen Yunusemre Belediyesi, kendi işini kurmak amacıyla girişimcilik eğitimi alan kursiyerlere sertifika töreni düzenledi.

Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirilen tören ile eğitimini tamamlayan kursiyerlere sertifika verildi.

Törene Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı İdris Avşar, KOSGEB İl Müdürü Levent Arslan ve Strateji Geliştirme Müdürü Orhan Güzel katıldı.

Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı İdris Avşar, törende yaptığı açıklamada Yunusemre Belediyesi olarak girişimcileri her daim desteklediklerini belirterek ”Yunusemre Belediyesi olarak girişimcilerimize yönelik sertifika töreni yapıyoruz. Halkımızın refah seviyesinin yükselmesi noktasında elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız. Bugün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü. Bugünün amacına uygun olarak girişimci kardeşlerimize çiçek takdim ediyoruz. Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi, vatandaşlarımızın ekonomik anlamda rahatlatması amacıyla çalışmalarını sürdürüyor” dedi.



“Eğitimlerde paydaşlarımızın katkısı çok fazla”

KOSGEB İl Müdürü Levent Arslan ise bazı sosyal sorunları ekonomik olarak çözmek istediklerini vurgulayarak, ”Genç kardeşlerimizin girişimciliği ve kendi ekonomik özgürlüğünü kazanmalarını sağlamayı amaçlıyoruz. Seminerlerimizde kadınlarımıza yönelik eğitimlerimizi arttırıyoruz. KOSGEB olarak girişimcilik eğitimlerinde öndeyiz. Bu noktada projelerdeki paydaşlarımızın katkıları çok fazla. Paydaşlarımızdan birisi olan Yunusemre Belediyemizin çok değerli başkanı Dr. Mehmet Çerçi’ye çok teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

Toplantı sonunda girişimcilere sertifikaları dağıtıldı. Sertifikalarını alan girişimcilere ayrıca çiçek takdim edildi.
Kaynak: İHA