Bağcılar'da Kadınlara 25 Bin Adet Sümbül Dağıtıldı

Bağcılar’da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü çiçeklerle kutlandı. İlçe genelinde kadınlara 25 bin adet Sümbül dağıtıldı. Kadınlara çiçek hediye eden Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, “Ailenin ve toplumun huzurunun temeli ailedir, ailenin temeli de kadındır” dedi.

Bağcılar'da Kadınlara 25 Bin Adet Sümbül Dağıtıldı
Bağcılar Belediyesi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü çiçeklerle kutladı. Bağcılar genelinde kadınlara 25 bin adet Sümbül dağıtıldı. Bağcılar Meydanı’nda düzenlenen etkinlikte kadınlar mis gibi kokan Sümbülleri alabilmek için birbirleriyle yarıştı.

Kadınlara Sümbül dağıtan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, kadınların özel gününü kutlayarak onlarla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

“Ailenin ve toplumun huzurunun temeli ailedir, ailenin temeli de kadındır”

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Kadınlar Gününü kutlayarak, “Bugün 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe dikkat çekmek adına, 25 bin Sümbül Bağcılarımızda dağıtıyoruz. Her taraf çok güzel bir şekilde kokuyor. Ben dünya 8 Mart Kadınlar Günü dolayısıyla mazlum coğrafyalar olmak üzere tüm kadınlarımızın gününü kutluyorum. Rabbim kan ve gözyaşının olmadığı bir dünyada yaşamayı ve o dünyada gülmeyi kadınlarımıza nasip etsin diye de dua ediyorum. Kadınlarımız inancımız gereği de bizim için çok çok önemli değerlerimizdir. Başta çocuklarımızın yetişmesinde, ailelerin oluşmasında, mutlu ve huzurlu toplum oluşturmak istiyorsak; mutlaka mutlu ve huzurlu kadınlarımızın olması gerekir. Ailenin ve toplumun huzurunun temeli ailedir, ailenin temeli de kadındır” dedi.

Belediye olarak kadınlara yönelik projeler gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Lokman Çağırıcı, “Bağcılar Belediyesi olarak da başta Kadın Aile Sanat Kültür Merkezimiz olmak üzere uzman psikologlarla aracılığıyla da ailevi problemler dahil olmak üzere birçok çalışmalara da öncülük ediyoruz. İnşallah bundan sonraki süreçte de hedefimiz mutlu ve huzurlu bir Bağcılar. Bunun için başta kadınlarımız ve çocuklarımız olmak üzere pozitif ayrımcılıkla ben güzel bir toplum oluşturacağımıza inanıyorum” diye konuştu.



Bağcılar her geçen gün daha da güzelleşiyor”

8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkiliğine katılan vatandaşlar düşüncelerini şöyle dile getirdi: “Güzel bir şey, Bağcılar artık gelişiyor bizim için güzel bir yer oldu. 35 yıldır buradayım, her geçen gün daha da güzelleşiyor Bağcılar. Kadınlar Günü kutlu olsun. Belediye başkanımızı takdir ediyorum, hangi partiden olursa olsun hangi siyasi partiden olursa olsun."
Kaynak: İHA