Allianz Türkiye'den İzmir'e İstihdam

Allianz Türkiye, inşası 2018'de tamamlanması planlanan Allianz Kampüs'te, ilk etapta 650, sonrasında kademeli olarak bin 100 kişiyi istihdam edecek.

Allianz Türkiye, inşası 2018'de tamamlanması planlanan İzmir'deki Allianz Kampüs'te, ilk etapta 650, sonrasında kademeli olarak uzun vadede bin 100 kişiyi istihdam edecek.

Allianz Türkiye'den yapılan açıklamaya göre, dünyanın en büyük sigorta ve varlık yönetimi şirketlerinden Allianz Grubu, Türkiye'nin geleceğine duyduğu güvenle yatırımlarına devam ediyor.

Allianz Türkiye, büyüme öngörüleri, iş sürekliliği ve sürdürülebilirlik yaklaşımları doğrultusunda operasyon birimlerini İzmir'e taşımaya hazırlanıyor. İzmir'in Gaziemir ilçesinde yer alacak ve inşası 2018'de tamamlanacak Allianz Kampüs'te, ilk etapta 650, sonrasında kademeli olarak uzun vadede bin 100 kişi için istihdam sağlanacak.

Yüzde 70'i yeni mezunlardan seçilecek adaylar; çağrı merkezi, elementer sigorta, hayat ve emeklilik, müşteri hizmetleri, hasar, provizyon ve risk değerlendirme bölümlerinde işe alınacak.

Şirket, Allianz Kampüs için işe alım sürecini başlatırken, başvurular tüm yıl devam edecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Allianz Türkiye İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı İlkay Özel, Allianz Kampüs'te mutlu, özgür, esnek ve sosyal yeni nesil bir çalışma kültürü oluşturacaklarını bildirdi.

İzmir'de iki katlı, yatay devam eden, çalışan ve doğa dostu özelliklere sahip bir binaları olacağını belirten Özel, 'Açık havada spor sahaları, iç mekanda spor salonu ve zengin yeşil alanlara yer vereceğiz. Büyük bir takımın parçası olacak, başarıya giden yolda tutkuyla yürüyebilecek kişileri ekibimize katmak istiyoruz. Yeni mezunların yanı sıra farklı uzmanlık alanlarında daha önce çalışmış ve deneyim kazanmış profesyonellere de kapılarımızı açıyoruz.' ifadelerini kullandı.

Allianz Kampüs'e kabul edilenler, pek çok sosyal hakka da sahip olacaklar. Özel sağlık sigortası, servis, yemek, bireysel emeklilik şirket katkısı, hayat sigortası, esnek çalışma saatleri, haftanın bir günü uzaktan çalışma olanaklarından yararlanabilecek.
Kaynak: AA