AK Parti'li Kadınlar 'Evet' İçin Destek İstedi

AK Parti Dörtyol Kadın Kolları Başkanı Sermin Göksu ve Yönetim Kurulu üyeleri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle kadınlara ve erkeklere çiçek ve 'evet' broşürleri dağıttı.

Göksu ve beraberindeki kadınlar, anayasa değişikliği halk oylaması süreci kapsamında yaptıkları çalışmalarda, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü de kutladı.

Kadınların yanı sıra erkeklere de çiçek ve 'evet' broşürleri dağıtan AK Parti'li kadınlar, halk oylaması için destek istedi.

Göksu, gazetecilere yaptığı açıklamada, kadınların geleceğin şekillendirilmesinde önemli rol oynadığına işaret ederek, şunları kaydetti:

'Huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir toplumun temel taşları olan, varlıklarıyla hayatın her alanında fedakarlığı, üretkenliği ve duyarlılığı temsil eden kadınlarımız ,sonsuz sevgi ve hoşgörüyle yetiştirdikleri nesillerle geleceğimizin şekillendirilmesinde de önemli rol oynamaktadır. Kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyor, refah huzur ve barış içinde yaşayacağımız yarınlar diliyorum, sevginin şefkatin ve fedakarlığın simgesi olan kadınlara saygılar sunuyorum.'

Kaynak: AA