UYARADER'den 'İyiliği Dolaptan Çıkar' Projesine Destek

Van’da Umutlu Yarınlar Derneği (UYARADER) üyeleri, Vestel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından hayata geçirilen ‘İyiliği Dolaptan Çıkar’ projesine giyim desteğinde bulundu.

UYARADER'den 'İyiliği Dolaptan Çıkar' Projesine Destek
İpekyolu ilçesine bağlı Vestel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından hayata geçirilen ‘İyiliği Dolaptan Çıkar’ projesine yardımlar çığ gibi büyüyor. Maddi durumu düşük aileler için hayata geçirilen projeye giyim yardımında bulunan UYARADER Başkanı Aylin Koç, okul yetkililerini anlamlı projelerinden dolayı tebrik etti. Yardımları Okul Müdiresi Elif Yörük’e teslim eden Koç, “Kimsesiz çocuklar yararına düzenlediğimiz kermese il dışından birçok hayırsever, bize kıyafet yardımında bulunmuştu. Bizde kermes sonrasında kalan kıyafetleri, Vestel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisemizin başlattığı ‘İyiliği Dolaptan Çıkar’ projesine katkıda bulunmak için bağışladık. Bu kıyafetler aynı amaç doğrultusunda ihtiyacı olanlara verilecek. Böyle güzel bir projeye derneğimizin de katkısı olsun istedim. Böylece kalan kıyafetler bu şekilde yerini bulacaktır” dedi.

Okul Müdiresi Elif Yörük ise, düzenlediği kermes sonunda kalan ürünleri okula bağışlamasından dolayı dernek yetkililerine teşekkür ederek, “Bizler de bağışlanan bu ürünleri en kısa sürede ihtiyaç sahiplerine göndereceğiz. Sonuçta hedefimiz aynı, amacımız aynı. İhtiyaç sahiplerini mutlu edebilmek. Biz duyarlı davranışlarından dolayı UYARADER Başkanı Aylin Koç’a teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA