Tokat Muhasebeciler Odasından Vergi Kurumuna Ziyaret

Tokat Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Turan Çelik ile beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Muhasebeciler Haftası ve Vergi Haftası nedeniyle Niksar Vergi Dairesi Müdürü Erol Yılmaz Kantar’ı ziyaret etti.

Tokat Muhasebeciler Odasından Vergi Kurumuna Ziyaret
Ziyarette konuşan Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Turan Çelik,"1994 yılından bugüne kadar 1 Mart günü Muhasebeciler Günü olarak kutlanıyordu. Ancak alınan bir karar ile bundan sonra 1-7 Mart tarihlerini Muhasebeciler Haftası olarak kutluyoruz. Bizler Vergi Dairesi ile işletmeler arasında bir köprü görevi yapıyoruz. Bu anlamda kutsal bir görev yürütüyoruz. Ekonominin üçgeni arasında çok ciddi olarak diyaloglar kurarak, ülkemizin gelişmesi adına çalışıyoruz. Biz ülkemiz gelirlerin vergilerden oluşmuş ve bu vergilerinde gönül rahatlığı ile verilmiş vergiler olması temennimiz" dedi.

Niksar Vergi Dairesi Müdürü Erol Yılmaz Kantar ise, Vergi Haftası ile Muhasebeciler Haftası’nın denk geldiğini belirterek, "Vergi önemli. Bunu her fırsatta anlatacağız. Verginin toplanmasında Vergi İdaresi ile mükelleflerimiz arasında çok bir görev ifade ediyor muhasebecilerimiz. Ağır bir görev üstleniyorlar. Bunu için önemi büyük. Sürekli diyalog ve istişare içindeyiz. Bugüne kadar vermiş olduğunuz emekler için teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA