Nizam-I Alem Gençlik Hareketi'nden Almanya'ya Tepki

Nizam-ı Alem Gençlik Hareketi, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ve Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin katılacağı programların iptal edilmesini İstanbul Başkonsolosluğu önünde protesto etti.

Nizam-I Alem Gençlik Hareketi'nden Almanya'ya Tepki
Fürth kentinden düzenlenecek programların iptal edilmesinin protesto eden Nizam-ı Gençlik Hareketi, Almanya İstanbul Başkonsolosluğu önünde basın açıklaması yaptı. Avrupa ve Almanya’nın Türkiye’ye yapmış olduğu düşmanlıklara dikkat çeken Nizam-ı Alem Gençlik Hareketi Başkanı Hüseyin Aktaş, “Ortak tarihimiz boyunca hiçbir zaman bizden hainlik ve kahpelik görmeyen Almanya’nın 15 Temmuz öncesi ve sonrasında her fırsatta aziz milletimize gösterdiği düşmanlığı protesto ediyoruz. Fürth kentinde düzenlenen hasat bayramı kapsamında mehter takımının üç hilalli Osmanlı sancağı taşıması yasaklandı. Adalet ve Ekonomi Bakanımızın katılacağı etkinlik için Almanya’nın ileri sürdüğü komik gerekçe gerçek niyetlerinin göstergesidir. Uzun zamandır Türkiyemizin her yönden her cepheden her kesimden ne kadar tescilli vatan haini varsa himaye eden, besleyen, saklayan Almanya ve Batı artık kahpeliklerini açık açık sergilemekteler’’ şeklinde konuştu.

Türkiye düşmanlarının Almanya hükümeti üzerinde etkili olduğunu vurgulayan Aktaş, “Almanya’da şuanda PKK, FETÖ ve bilimum Türkiye düşmanları ortak hareket ediyor. Almanya hükümeti üzerinde de oldukça etkili olmaktadırlar. Netice olarak Almanya’nın başını çektiği tüm Avrupa’nın aziz milletimize karşı gizli, açık yaptıkları her türlü düşmanlığı lanetliyor ve protesto ediyoruz’’ ifadelerini kullandı.

Basın açıklamasının ardından grup beraberinde getirdiği siyah çelengi Almanya Başkonsolosluğu önüne bırakarak olaysız bir şekilde dağıldı.
Kaynak: İHA