Milas'ta Sokaklara Kadın Eli Değdi

Milas Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünün seralarında üretilen rengarenk mevsim çiçekleri, müdürlükte çalışan kadın personel tarafından cadde ve sokaklardaki yeşil alanlara dikiliyor.

Milas'ta Sokaklara Kadın Eli Değdi
Milas Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünde çalışan kadın personel, ilçe genelindeki cadde ve sokaklardaki yeşil alanları rengârenk çiçeklerle süslüyor. Milas Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünün kendi üretimi olan rengarenk menekşeleri toprakla buluşturan kadınlar, şehrin daha güzel bir görünüme kavuşmasına katkı sağlıyor. Cadde ve sokakları çiçeklerle şenlendiren çalışmalar Milas halkından da takdir topluyor.

Kendi ürettikleri çiçeklerle ilçenin dört bir yanını her mevsim güzelleştirmek için çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Milas Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Mustafa Çoban, belediye mücavir alanları içerisinde bulunan yeşil bantlar, park ve çocuk parklarının bakımı, yeni park alanlarının yapılması, cadde ve sokakların ağaçlandırılması, mevcut ağaçların bakımının yapılması, mevcut serada belediye ve diğer resmi kuruluşların bitki ihtiyaçlarının karşılanması gibi çalışmalarla hizmet verdiklerini kaydetti.

Kaynak: İHA