Malazgirt'te YGS Öncesi Deneme Sınavı

Muş’un Malazgirt Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Soner Kırlı, YGS öncesi 650 öğrenciye deneme sınavı kitapçığı dağıttı.

Malazgirt'te YGS Öncesi Deneme Sınavı
Konu ile ilgili bir açıklama yapan Başkan Vekili Kırlı, Malazgirt Belediyesi olarak öğrencilere yönelik yatırımlarının süreceğini söyledi.

Kırlı, "İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze ve ilçedeki tüm öğrencilerimize her zaman eğitim konusunda yardım edeceğiz. Bugün ilçemizde deneme sınavı yapıldı. YGS’ye giren lise öğrencilerimiz için toplam 650 deneme sınav kitapçığını Malazgirt Belediyesi olarak dağıtılmasına vesile olduk. Bizim amacımız, öğrencilerimize bir nebze de olsa uygulamaya yönelik sınavlarda destek olmaktır. Bu tür projeleri daha da genişletmek hedefindeyiz. Önümüzdeki eğitim sezonunda bu tür sınavların sayısını daha da arttırmak suretiyle eğitime katkı vermek istiyoruz. İlçemizdeki tüm öğrencilerimize girecekleri tüm sınavlarda başarılar diliyorum” diye konuştu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Vedat Kaya ise, Soner Kırlı’ya ilçenin eğitim ve öğretimine verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ederek, “Malazgirt Belediyemizin verdiği destekler sayesinde eğitim seviyemiz yükselecektir. Belediye Başkan Vekilimiz, YGS’ye sayılı günler kala ilçemizdeki 650 öğrencimize deneme sınav kitapçığı dağıttırdı. Belediye Başkan Vekili olduğu günden beri ilçemizdeki tüm vatandaşlarımıza ve öğrencilerimize verdikleri yardımlar ve destekler çok anlam vericidir. Malazgirt Kaymakamlığı ve Malazgirt Belediyesinin, ilçemiz eğitim seviyesinin yükselmesi için verdikleri desteklerden dolayı Milli Eğitim Müdürlüğü olarak çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA