Malatyada 8 Mart Kadınlar Günü Konferansına Davet

Cumhuriyet Halk Partisi Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, CHP Genel Başkan Yardımcısı Selin Sayek Böke’nin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Malatya Kongre ve Kültür Merkezinde yapacağı konferansa bütün Malatyalıları davet etti.

Malatyada 8 Mart Kadınlar Günü Konferansına Davet
CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, parti binasında yaptığı basın açıklamasında, Malatya’da hayır kampanyası kapsamında 8 Mart Dünya kadınlar günü nedeniyle konferans düzenleneceğini söyledi Ekonomiden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcü İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke tarafından verilecek konsere tüm Malatyalıları davet eden Kiraz, "İlk etkinliğimiz Ekonomiden sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Parti sözcümüz İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke Malatya da program gerçekleştirecek. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Malatya Kongre ve Kültür Merkezi’nde Malatyalılar buluşacak. Başta kadınlarımız olmak üzere tüm Malatyalıları Selin Sayek Böke buluşmak üzere davet ediyorum” dedi.

Referandum çalışmaları kapsamında Malatya’daki bütün ilçelerde seçim komitelerini oluşturduklarını anlatan Kiraz, “CHP olarak Hayır cephesini daha güçlü kılmak anlamında bütün ilçelerimizde seçim komitelerini oluşturduk. Bu süre içerisinde bütün ilçelerimizi ziyaret ettik. Çeşitli toplantılar gerçekleştirerek neden hayır dediğimizi de vatandaşlarımızla ayrıntılı bir şekilde paylaşıyoruz. Kadın kollarımız ve Gençlik kolları örgütlerimiz ilçelerde sahada kendi alanlarında ciddi bir kampanya yürütüyorlar. Bu kampanya da CHP kimliğimizi bir tarafa bırakarak gerçekleştiriyoruz. Partiler üstü bir anlayışla gerçekleştiriyoruz. Her arkadaşımız bu duyarlılıkla hareket ediyor. Bizim dışımızda da bu kampanyayı sürdüren toplumun birçok kesiminden farklı partilere farklı anlayışlara oy vermiş arkadaşlarımızı sahada görüyoruz" şeklinde konuştu.

Seçim sürecinde uygulanması gereken kuralların olduğunu hatırlatan Başkan Kiraz, “Malatya’nın mülkü amiri Sayın Vali’mizdir. Orada almış olduğumuz kararlar çerçevesinde bütün siyasi partilerin buna uyması gerekiyor. Çünkü hepimizin kendini ifade edebileceği ‘Evet’ ya da ‘Hayır’ neden istediğimizi açıklıkla halkımızla paylaşacağımız ve halkımızın da bunları değerlendirerek bir karar vereceği ortamın oluşması gerekiyor. Demokrasinin de gereği budur” diye konuştu.

Kaynak: İHA