Kadınlar Gününü En Çok Evli Erkekler Kutluyor

Eticaret platformu n11.com, online düzenlediği bir anketle kullanıcılarının 8 Mart Dünya Kadınlar Günü hediye yaklaşımını araştırdı

E-ticaret platformu n11.com, online düzenlediği bir anketle kullanıcılarının 8 Mart Dünya Kadınlar Günü hediye yaklaşımını araştırdı. 'Kadınlar Günü’nde hediye alacak mısınız' sorusuna en fazla 'Evet' yanıtını yüzde 72 payla erkekler verdi.

n11.com açıklamasına göre, E-ticaret platformu n11.com, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü hediye tercihlerini ölçmek üzere n11.com müşterileri içinden 600’e yakın kişinin katılımıyla online bir anket düzenledi. Anket, Kadınlar Günü’nde hediye almayı en çok tercih eden grubun evli erkekler olduğunu ortaya koyarken, giyim ve ayakkabı kategorisi hediye tercihlerinde birinci sırada yer aldı.

Alışveriş alışkanlıklarına ışık tutan ankette 'Kadınlar Günü için ne tür hediyeler tercih edersiniz?' sorusunu cevaplayan erkek kullanıcıların yüzde 35’i giyim ve ayakkabı, yüzde 27’si çiçek ve yüzde 20’si dışarıda akşam yemeği hediye edeceğini belirtti.

Ankete katılanların yüzde 45’e yakın bir kısmı hediye alacağını, yüzde 55’lik kesim de Kadınlar Gününde hediye almayacağını belirtirken, hediye alacak grubun yüzde 72’si eşine hediye almayı tercih ediyor. Kadınlar Gününde annesine hediye alacak grup ise yüzde 18’le eşten sonra geliyor.

Kaynak: AA