Doktor Özmen'in 'Düş-Ün-Düğünüz Gibi' Kitabı Okurlarıyla Buluştu

İçel Şehir Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Harun Özmen’in dördüncü kitabı olan ’Düş-ün-düğünüz gibi’, okurlarıyla buluştu.

Doktor Özmen'in 'Düş-Ün-Düğünüz Gibi' Kitabı Okurlarıyla Buluştu
İçel Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonundaki kitap tanıtım etkinliğine, CHP İçel Milletvekili Hüseyin Çamak, İçel Vali Vekili Cemal Yıldızer ve MTSO Meclis Başkanı Mahmut Arslan’ın yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Etkinliğin sunumunu yapan Sonay Ardıcı, Dr. Harun Özmen’in ’Vuslat’ şiirini okudu.

Etkinlikte konuşan İçel Vali Vekili Cemal Yıldızer, Mustafa Kemal Atatürk’ün sanata ve sanatçıya verdiği değeri dile getirerek, çocuklara kitap okuma alışkanlığı edindirmek için çaba gösterilmesini istedi. Yıldızer, kitle iletişim araçlarının bilgi ve kişisel becerileri geliştirmede önemine vurgu yaptı. Nasıl okumak gerektiğiyle ilgili açıklamalar yapan Yıldızer, okumanın bir ihtiyaç olduğundan hareket ederek, merak ve öğrenme arzusuyla yapılabileceğini, geçmişe, geleceğe, doğaya, uzaya, her konuya okuyarak ulaşmanın en kolay yol olduğunu, böyle okuyanların insanlık için yüceldiğini, okumayanların korkak ve kör olduğunu ifade etti.

Kitapları, yaşlanmayan dost olarak değerlendiren Yıldızer, okumanın yaşama zenginlik kattığını kaydetti.

Özmen’i, kitabından dolayı kutlayan Yıldızer, başarı dileğinde bulundu.

MEŞYAD Başkanı Süheyla Ergüder ise Özmen’in şiirlerini ve ’Düş-ün-düğünüz gibi’ adlı kitabını değerlendirirken, insanları dost sıcaklığıyla sarmalayan, kendi düş zenginliği içine çeken üslubuyla derinden etkilediğini söyledi.



Kitabına gösterilen ilgiden dolayı katılımcılara teşekkür eden Özmen, "’Düş-ün- düğünüz gibi’ kitabımı İçel’de yayınlanması için özel çaba gösteren, yakın bir zamanda talihsiz biçimde aramızdan ayrılan şair Yılmaz Bozan’ın aziz hatırasına armağan ediyorum" dedi.

Özmen, programın sonunda kitabını okurları için imzaladı. Özmen, kitabın gelirini Mehmetçik Vakfına armağan ettiğini söyledi.

Kaynak: İHA