Denizbank'dan Kadın Girişimcilere 80 Bin Lira Kredi

DenizBank KOBİ Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Kulaksız: 'Kadın girişimcilerin işlerini kurma ve büyütme aşamalarında ihtiyaç duydukları finansal desteği sağlamaktan mutluluk duyuyoruz'.

DenizBank, 80 bin liraya kadar kredi imkanı ile kadın girişimcileri en hızlı ve en kolay finansal çözümler ile buluşturuyor.

DenizBank'dan yapılan açıklamaya göre, banka Türkiye ekonomisine önemli katkıları bulunan kadın girişimcilere ürün ve hizmetler sunuyor.

Yenilikçi hizmetleri ile KOBİ'lere her türlü desteği veren DenizBank, kadın girişimciler için de önemli avantajlar sunuyor. Banka bu çerçevede hizmete aldığı kampanyada 80 bin liraya kadar kredi imkanı ile kadın girişimcilere destek sağlıyor.

Banka 80 bin liraya kadar kredi imkanı ile kadın girişimcileri en hızlı ve en kolay finansal çözümler ile buluşturuyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen DenizBank KOBİ Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Murat Kulaksız DenizBank'ın kadın girişimcilere özel sunduğu ürün ve hizmetlere ilişkin değerlendirmelerde bulunarak şunları kaydetti:

'Kadın girişimcilerin işlerini kurma ve büyütme aşamalarında ihtiyaç duydukları finansal desteği sağlamaktan mutluluk duyuyoruz. Özel faiz oranları ile kredi ihtiyaçlarına en hızlı ve en kolay çözümleri sunuyoruz. Üstelik 80 bin liraya kadar krediden faydalanmak için GIRISIMCI boşluk TCKN yazıp 3280'e SMS göndererek hızlıca başvuruda bulunabilirler. Kredi başvurusunun sistemimize ulaşmasının ardından en geç 5 dakika içerisinde başvuru sonucu SMS ile bildirilmektedir. Ayrıca kadın girişimcilerimiz bankacılık işlemlerinden tasarruf etsin diye en çok ihtiyaç duydukları işlemlerinden oluşan Kadın Girişimci Tarifesini sunuyoruz. Tarifemiz tüm DenizBank Şubeleri, 444 0 804 KOBİ İletişim Merkezi ya da İnternet Bankacılığı'nda yer alan Başvurular – Avantaj Paketleri sekmesinden satın alınabilir.'

Kadın Girişimcilerin birikimlerinin lira,dolar,avro ve altın farketmeksizin çoğalması için özel faiz oranlarında vadeli mevduat sunduklarını belirten Kulaksız, DenizBank'ın ürün ve hizmetleri hakkında detaylı bilgi almak ve fırsatlardan yararlanmak için kadın girişimcileri DenizBank şubelerine beklediklerini kaydetti.
Kaynak: AA