Bilal Erdoğan TÜGVA Tekirdağ Temsilciliğinin Açılışını Yaptı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan, Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Tekirdağ Temsilciliğinin açılışını yaptı.

Bilal Erdoğan TÜGVA Tekirdağ Temsilciliğinin Açılışını Yaptı
Açılışa Bilal Erdoğan’ın yanı sıra, Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel, Ayşe Doğan, Metin Akgün, TÜGVA Genel Başkanı İsmail Emanet, il protokolü ve çok sayıda TÜGVA üyesi genç katıldı.

Bilal Erdoğan açılışta yaptığı konuşmada, "Tekirdağ’da gerçekten güzel bir merkezi lokasyonda Türkiye Gençlik Vakfımızın temsilciliğine bir mekan kazandırmış buradaki arkadaşlarımız, kendilerini tebrik ediyorum. Destek veren bütün kurum, kuruluşlara, hayırseverlere çok teşekkür ediyorum" dedi.

TÜGVA’nın, Türkiye’nin milli değerlerine sahip çıkan bir vakıf olduğunu ifade eden Bilal Erdoğan, "Türkiye gençlik vakfı, gençlerimizin yetişmelerinde değerlerimizin, inanç sistemimizin egemen olduğu, takdir edildiği, anlaşıldığı bir metodun yaygınlaştırılması için, bu topraklarda yetişen insanların bu topraklara ait değerleri, bu toprakların öz değerlerine yabancı olmaması için yetişirken mücadele veren bir vakfımız. Ortaokuldaki genç kardeşlerimizden tutun, liselerimizde, üniversitelerimizde, kitap okuma alışkanlığını kazandırmaktan, geleneksel sporlarımızı tanıtmaktan, kendi kültür öğelerimizi popülerleştirmekten, işte din, diyanet, inanç anlamında eğitimlere varıncaya kadar, akademik kariyerle ilgili çalışmalara varıncaya kadar çok güzel çalışmaları yaptıklarını biliyorum. Özellikle İstanbul’da birçok çalışmalarına katılma fırsatımız da oldu. Tekirdağ’da da bu güzel çalışmaları devam ettirdiklerini görmek, böyle güzel bir merkeze sahip oldukları için bugün burada buluşmak gerçekten mutluluk verici" diye konuştu.

TÜGVA Temsilciliğinin hayırlı olmasını dileyen Erdoğan, "Tekirdağ için bütün Trakya için hayırlar getirsin, hayırlara vesile olsun. Ve inşallah Tekirdağ’da ve Türkiye’nin her yerinde sivil toplum kuruluşlarımız, kamunun imkanlarının yetişemediği yerlerde bu tür sosyal hizmetleri, sosyal çalışmaları gençliğimize yönelik olsun, kadınlarımıza yönelik olsun, yaşlılarımıza, hastalarımıza, ihtiyaç sahibi her kim varsa onlara yönelik çalışmaları daha da yaygınlaştırarak yapsınlar, ve gerçekten kamu kurumlarımızın, sivil toplumun önünü açma ve destekleme yönündeki çalışmaları da son dönemde takdire şayan. Bu anlamda sayın valimizin de burada olması çok anlamlı kendilerine çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kaydetti.



"İnşallah burada gerçekten güzel insanlar yetişir"

Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan da konuşmasında, Tekirdağ’ın geleceği gençler için bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu belirterek, "Gelecek nesillerimiz için, Türkiye Gençlik Vakfının Tekirdağ Şubesinin açılışı için burada toplandık. Öncelikle bütün katılımcılara teşekkür ediyorum. TÜGVA yönetimi adına, çünkü buradaki genç arkadaşlarımız geçekten bu işe gönül vererek, bu işi severek yapıyorlar ve gençlerimizi, geleceğimizi burada onların milli ve manevi değerleriyle bezenerek en iyi şekilde yetişmeleri, birlik ve beraberliğin kardeşliğin pekişmesine vesile olacak bu anlamlı çatı altında buluşturdukları için ben onlara çok teşekkür ediyorum. İnşallah Allah onları muvaffak eyler, inşallah burada gerçekten güzel insanlar yetişir, güzel nesiller yetişir, onlar inşallah bizler de onlara sonuna kadar destek olacağız. Onların buradaki yapmış oldukları, yapacağı çalışmalarla onlarla birlikte olduğumuzu her zaman belirtiyoruz. Aynı şekilde onların yanında olmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

TÜGVA Genel Başkanı İsmail Emanet de TÜGVA olarak kısa bir sürede 81 ilde temsilcilikler açarak 150 ilçede faaliyete başladıklarını söyledi.

Emanet, "Bin 500’e yakın ortaokul, 3 bine yakın lisede temsilcilerimizi atayarak ortaokuldan liseye, üniversiteden çalışan gençliğe, kadın, aileye kadar gençliğin olduğu her alanda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Tekirdağ olarak burada açılışını yaptığımız yeni mekanımızın da bu hayırlara güzel bir mekan olmasını, buradaki hayırlı çalışmaları bereketlendirmesini rabbimden niyaz ediyorum" dedi.

Konuşmaların ardından, Bilal Erdoğan, Vali Ceylan ve protokol üyeleri açılış kurdelesini keserek, temsilciliğin açılışını gerçekleştirdi.
Kaynak: İHA