Belediye Ekipleri Yokuşbaşı Ve Kumbahçe'de Çalışmalarını Sürdürüyor

Bodrum Belediyesi ekipleri, yayaların ve araç sürücülerinin ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak yarımada genelindeki mahallerde, cadde ve sokaklarda yolların bakımlarını yapıyor, gerekli çevre düzenleme çalışmalarını yürütüyor.

Belediye Ekipleri Yokuşbaşı Ve Kumbahçe'de Çalışmalarını Sürdürüyor
Bodrum ilçe genelinde çalışmalarını bölge bölge sürdüren Fen İşlerine bağlı ekipler, ilçe merkezini de içine alan 1. Bölge’deki çalışmalarına Kumbahçe Mahallesi’nde devam ediyor. Kumbahçe Akçabük 2 Sokak’ta yol genişletme çalışmasının yanı sıra istinat duvarı yapımı için 320 metrekare taş duvar imalat işlerini başlatan Bodrum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü 1. Bölge Ekipleri, yaklaşık 2 hafta içinde çalışmalarını tamamlamayı planlıyor.

Ekipler Yokuşbaşı Mahallesi İbrahim Gökbel Caddesi’nde gerçekleştirdiği 700 metrekare zemin yol betonu döküm çalışmalarını da eş zamanlı olarak başlattı. Yapılan çalışmada beton içerisine çesen demiri serilerek yol sağlamlaştırılacak. Yokuşlu ve dik bir eğime sahip olduğundan bu özelliğiyle mahalleye adını da veren Yokuşbaşı Mahallesi’nde ekipler, vatandaşların evlerine ulaşımlarının rahatça sağlanabilmesi için ayrıca 140 basamaklı merdiven yapımı için de harekete geçti.

Yaz sezonu öncesinde yarımada genelindeki acil bölgelere öncelik verilerek organize edilen tüm yapım işleri aksatmadan sürdürülüyor.
Kaynak: İHA