Başkan Baran, Referandum Çalışmalarına Hız Verdi

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, 16 Nisan’da yapılacak olan referandum için çalışmalara hız verdi.

Başkan Baran, Referandum Çalışmalarına Hız Verdi
Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, ilçe yöneticileri ile birlikte esnaf ve vatandaş ziyaretlerinde bulundu. Esnafları tek tek ziyaret ederek bereketli kazançlar dileyen Başkan Baran, yeni sistemin Türkiye’nin önünü açacağını belirtti.

Başkan Baran, yapılacak olan referandumun Cumhuriyet tarihinin en büyük fırsatı olduğunun da altını çizdi. Ziyaretlerinin ardından Başkan Baran, Yarımca Kültür Merkezinde düzenlenen konferansa katıldı.

16 Nisan’daki referandumun parti meselesi olmadığını belirterek konuşmasına başlayan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “Bizde her şey vatan içindir. Vatanını sevmeyen adamdan hiç bir şey olmaz. 16 Nisan’daki seçim de parti değil, vatan meselesidir. Bugün burada MHP İlçe Başkanımız ve MHP’li dostlarımız da var. Mesele vatansa, biz vatan için canımızı, kanımızı her şeyimizi ortaya koyarız. Bu milleti tarih boyunca yok etmeye çalıştılar. Aynı emperyalist güçler 100 sene önce de ülkemizi istila etmek istediler. Dedelerimiz o zaman iman dolu göğüslerini siper etti. O zaman da hainler çıktı içimizden. Vatanı sattılar. 3 kıtada at koşturan atalarımız, oyunlara geldi. 15 Temmuz akşamı yine denediler, ama yine başaramadılar. Oyunlarını millet bozdu” dedi.

Kaynak: İHA