Başkan Ataç Ziyaretlerini Sürdürüyor

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Çamlıca Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Ataç Ziyaretlerini Sürdürüyor
Vatandaşların daveti üzerine çeşitli dernek ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret eden Ataç, kıraathane ziyaretlerinde yurttaşlarla gündemi konuştu.

Başkan Ataç, öncelikle Çamlıca Mahallesi’nde bulunan Erdönmez Kahvehanesi’ni ziyaret etti. Kahvehanede toplanan vatandaşlarla sohbet eden Ataç, referanduma da değindi. Referandum sonucunda “hayır” ya da “evet” çıkması halinde nelerin değişeceğini anlatan Ataç, çıkacak her iki sonuç ile ülkenin şu anki durumunu karşılaştırdı. Çamlıca Mahallesi’nin sürekli geliştiğini ve Tepebaşı Belediyesi’nin bölgeye birçok hizmet getirdiğini belirten Ataç, vatandaşların isteklerini dinleyerek notlar aldı. Erdönmez Kahvehanesi’nde Başkan Ataç’a Cumhuriyet Halk Partisi Tepebaşı İlçe Başkanı Vural Yörük, Çamlıca Mahallesi Muhtarı Savaş Hancı, Yeşiltepe Mahalle Muhtarı Meryem Kuşaçıkgöz ve Tepebaşı Belediyesi Meclis Üyeleri eşlik etti.

Başkan Ataç’ın ikinci durağı ise Esnemezliler Derneği oldu. Dernek lokalinde Esnemezlilerle buluşan Ataç, “Buraya defalarca geldim. Birçok kez birlikte olduk. Birçok fikir alışverişinde bulunduk” dedi.

Başkan Ataç; “Her yerde ifade ettiğim gibi bir kişi için değil, Türkiye için çabalıyorum. Türkiye Cumhuriyeti’nde tam yetki hiçbir zaman tek elde olmadı. Ayrıca, bir sonraki Cumhurbaşkanının kim olacağını tahmin edebilir miyiz? Bir ülke böyle bir belirsizlik içinde yönetilemez. Bakın, Azerbaycan’da yaşananlar bu sürece iyi bir örnek oldu. Mihriban Aliyeva, eşi Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev tarafından Cumhurbaşkanı birinci yardımcılığı görevine getirildi” dedi.

Kaynak: İHA