Başkan Akdoğan'dan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Akdoğan'dan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı
Başkan Akdoğan mesajında, ‘’ Sevgi ve merhameti temsil eden, toplumun temel taşı olan kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun ‘’ dedi.

‘’Kadın mutlu ise ailesi de mutludur, mutlu ailelerin büyüttüğü çocuklar, oluşturdukları toplum da mutlu ve gelecekten umutludur’’ diyen Belediye Başkanı Akdoğan mesajında ‘’ Türk kadını sosyal hayatın içerisinde en temel güçlerimizden birisidir. Toplumumuzda kadın annedir. Kadın, fedakâr ve cefakârdır. Bizim kültürümüzde kadınlarımıza, annelerimize özel bir önem verilmiştir. Kadınlarımızın desteklenmesi demek ailenin, toplumun ve milletin güçlenmesi demektir. Toplumsal alanda önemli roller üstlenen kadınlarımızın geleceğe daha güvenle bakabilmeleri, sosyal ve kültürel hayata katılımlarını artırmak için bizde Niğde Belediyesi olarak önemli çalışmalara imza atıyoruz’’ şeklinde konuştu.

Başkan Akdoğan mesajını şu sözlerle tamamladı.’’ Ben bu duygu ve düşüncelerle başta kahraman şehitlerimizin anneleri olmak üzere tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum.’’ dedi.

Kaynak: İHA