Babasını Ve Amcasını Öldüren Zanlı Adliyeye Sevk Edildi

Konya’da önceki gün, tarlasına gübre döktüğü gerekçesiyle tartıştığı kuzenini pompalı tüfekle ağır yaralayan ve araya girmeye çalışan babası ve amcasını öldüren zanlı jandarma ekiplerince yakalanarak adliyeye sevk edildi.

Babasını Ve Amcasını Öldüren Zanlı Adliyeye Sevk Edildi
Olay, geçtiğimiz pazar günü Konya’nın Altınekin ilçesi Oğuzeli Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Nevzat G. (40) kuzeni ve aynı zamanda eniştesi olan Mehmet G. ile tarlasına gübre döktüğü gerekçesiyle tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine Nevzat G. yanında getirdiği pompalı tüfekle ateş ederek Mehmet G.’yi ağır yaraladı. Silah sesleri üzerine olay yerine gelen Mehmet G.’nin babasını gören Nevzat G. amcası olan Osman G.’ye de tüfekle ateş ederek ağır yaraladı. Bu sırada Nevzat G.’nin yanına gelip elinden silahı almaya çalışan babası Himmet G. de ateş alan tüfekle vuruldu. Nevzat G. ise araçla olay yerinden kaçtı. Yaralılar, ihbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla Konya’daki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılan Himmet G. ve kardeşi Osman G. yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olay sonrası iki kişiyi öldüren, bir kişiyi de ağır yaralayan Nevzat G. jandarma ekipleri tarafından iki gün sonra yakalanarak gözaltına alındı. Nevzat G. jandarmadaki işlemlerinin ardından Konya Adliyesine sevk edildi.
Kaynak: İHA