AYTO Üyesi 50 İş Kadınından Hemcinslerine 8 Mart İndirim Kampanyası

Aydın Ticaret Odası (AYTO) üyesi 50 iş kadını, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle işyerlerinde kadınlara yönelik yüzde 50’ye varan indirim kampanyası başlattı.

AYTO Üyesi 50 İş Kadınından Hemcinslerine 8 Mart İndirim Kampanyası


AYTO Meclisi Kadın Yönetim Kurulu üyeleri Denizhan Sandıklılı, Belgin Çetmen, Dilek Aysın ile Genel Sekreter İlknur Kabasakal tarafından "Biz varız diyen, Kadınlarımız için Siz de var mısınız” sloganıyla hayata geçirilen proje kapsamında ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü İndirim Kampanyası tanıtıldı.

Şehri-Yar Restoran’da yapılan tanıtıma AYTO Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Ülken ile birlikte kadın yöneticiler ve odaya kayıtlı iş kadınları katıldı.

Hazırlanan broşürü gösterip proje hakkında bilgi veren Başkan Ülken, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde 50 kadın üyemiz 8-19 Mart arasında indirim kampanyası başlattı. AYTO olarak bu projeye destek olarak ‘Biz de varız diyen kadınlarımız için Aydınlılara siz de var mısınız?’ diye soruyoruz. İsmi gibi Aydın olan, hoşgörü kültürüyle kadın olgusuna yaklaşımıyla Türkiye’de bir numara olduğunu düşündüğüm ilimin bu kampanyaya ve Aydınlı kadın girişimcilere destek olacağından eminim. İş kadınlarımızın iştigal ettikleri sektörlere göre yüzde indirim oranları klasik önce bindirim sonra indirmek değil. Kadınlarımız gerçekten indirim yaptı. Projenin 3 amacı var. Birisi kadınların ticari hayattaki varlıklarını net bir şekilde ortaya koymak. İkincisi indirim kampanyası ile birlikte kadınların ticari hacimlerini genişletmek. En önemlisi olan kadınlarımızın işyerlerinin reklamının yapılmasıdır. Aydın ekonomisine de canlılık sağlayacağını düşündüğümüzden projeye destek olduk” dedi.



“Kadınlar İçin 3-4 Projeyi Hayata Geçireceğiz”

Ülken, AYTO olarak hazırlattıkları bir adet broşürü il genelinde dağıtacaklarını ve sosyal medya üzerinden projenin lansmanını sağlayacaklarını ifade etti.

AYTO olarak her zaman kadınlara destek olmayı sürdüreceklerini dile getiren Ülken, “Ortak iş yapma kültürü Aydın’da olabiliyor mu? Aydın’da bir araya gelmesi zor diye tabir edilen kesimler bir araya gelebiliyor mu? Kadınlar bir araya gelip hep birlikte beraber kazanalım, iş dünyasında biz de varız! Diyebiliyor mu? Bu soruların cevapların tamamı bu salonda var. 8 Mart değil 365 gün 6 saat kadınlarımızın iş dünyasında yanında olmaya devam edeceğiz. Yaklaşık 10 bin üyemiz içerisinde kadın üye sayımız gerçekten az. Türkiye geneline oranla iyiyiz. Ancak bizim daha iyi olmalıyız. Burası Aydın insanların memleketi. Aydın insanların memleketinde bir kadınımız daha iş dünyasına katkı sağlayabiliyorsa emin olun ticari kazançta analık psikolojiyle o ekonomi canlanacaktır. Bundan sonraki süreçte de üç-dört projemiz mevcut. Onları da kadınlarımız için hayata geçireceğiz. Aydınlıların da bu kampanyaya omuz vermelerini kendilerinden rica ediyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA