AK Parti Konya İl Başkanlığı Referandum Çalışmalarına Başladı

AK Parti Konya İl Başkanlığı Cumhurbaşkanlığı Sistemi Halk Oylaması için saha çalışmalarına başladı.

AK Parti Konya İl Başkanlığı Referandum Çalışmalarına Başladı
AK Parti Konya Milletvekilleri, Uğur Kaleli, Leyla Şahin Usta, Hacı Ahmet Özdemir, AK Parti Meram İlçe Başkanı Abdulkadir Özöğür, Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, AK Parti Meram İlçe Koordinatörü İl Yönetim Kurulu Üyesi Sema Ersöz, Konya Büyükşehir Belediyesi Grup Başkan Vekili Mahmut Sami Şahin ve parti mensupları gün boyu Cumhurbaşkanlığı Sistemi Halk Oylaması için sahada çalışmalarını yürüttü. Heyet, ilk olarak Konya Valisi Yakup Canbolat’ı ziyaret etti.

AK Parti Milletvekili Muhammet Uğur Kaleli, “16 Nisan’da yapılacak referandum için; ’Karar milletin Biz TBMM’de 330 oyun üzerinde bir oyla halk oylamasını halkın önüne getirdik. Son kararı millet söyleyecek. Milletin söyleyeceği kararın başımızın üzerinde yeri vardır. Ben inanıyorum ki Türk milletinin sağduyusuna ve bu halk oylamasından da çok büyük bir EVET ’le inşallah ülkemizin önü açılacaktır. 2023 hedefleri için, bölgesinde güçlü bir Türkiye için bu referandumu çok çok önemsiyoruz” dedi.

Vali Canbolat’ı ziyaret eden heyet daha sonra Konya’da yayın yapan Sun TV, Üniversite Televizyonu (ÜN TV)’nu, Yeni Konya Gazetesi’ni ve Yeni Meram Gazetesi’ne ziyarette bulundu.

Referanduma 41 gün kaldığını belirten AK Parti Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta ise, “Bugün 6 Mart 2017 Cumhurbaşkanlığı halk oylaması için start verdik. 16 Nisan’a kadar 41 gün daha sahadayız. Çalışmalara başladık. Biz ülkemiz için vatanımız bayrağımız için en iyisini ve en doğrusunu yapmaya çalışmış insanlar olarak ‘EVET’ diyoruz” diye konuştu.

Kaynak: İHA