8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne Doğru

Erzurum'da, Yakutiye Belediye Başkanı Korkut, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla 40 ev hanımını, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın siyasi yaşamını konu alan 'Reis' filmini izlemek için sinemaya götürdü.

Erzurum'da, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla 40 ev hanımını, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın siyasi yaşamını konu alan 'Reis' filmini izlemek için sinemaya götürdü.

Korkut, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle sosyal yaşamda fazla bir etkinliğe katılamayan ev hanımları için bir etkinlik organize etti.

Korkut, bu çerçevede çocukları öğrenci olan 40 ev hanımını, bir süre önce vizyona giren ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanlığından Cumhurbaşkanlığına uzanan siyasi yaşamını ele alan 'Reis' filmini izlemek amacıyla sinemaya götürmeye karar verdi.

Belediyenin araçlarıyla ilçedeki bir sinema salonuna götürülen ev hanımlarını, sinema salonuna girişte karşılayan Korkut, fincan takımı armağan edip Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı.

Korkut, daha sonra ev hanımları ile 'Reis' filmini izledi.

Belediye Başkanı Korkut, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü dikkate alarak bir grup ev hanımını sinemaya götürdüklerini dile getirdi.

Güzel bir etkinlik olduğunu söyleyen Korkut, 'Ev hanımları film izleyip mısır yediler. Film seçimi biraz da denk geldi, Reis'i izledik. Ülkesi için mücadele veren bir siyasi portre, bir siyasi dehanın yaşamından kesitler, film tadında izledik. Film güzeldi, farklı bir açıdan ele alınmıştı. Hanımların da memnun kaldıklarını umuyorum.' diye konuştu.
Kaynak: AA