Vali Balkanlıoğlu, Fatsa'da Öğrencilerle Buluştu

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Meslek Tanıtımı ve Kişisel Gelişimi Projesi kapsamında Fatsa Sakarya Ortaokulunda öğrencilerle bir araya geldi.

Vali Balkanlıoğlu, Fatsa'da Öğrencilerle Buluştu
Vali Balkanlıoğlu burada Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı, İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Etem Öztürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu, Sakarya Ortaokulu Müdürü Cevat Öztürk tarafından karşılandı.

Öğrenciler tarafından sevgi gösterisiyle karşılanan Vali Balkanlıoğlu, 6/İ sınıfında öğrencilerle bir süre sohbet etti.

"Sizleri görünce öğrencilik yıllarıma döndüm ve kendimi öğrenci gibi hissettim. Zaman çabuk geçiyor" ifadelerini kullanan Vali Balkanlıoğlu, "Derslerime her zaman çok çalıştım. Verilen ödevleri zamanında yaptım. Sizler de derslerinize çok iyi çalışın. Elinizde imkanlarınız fazla. Fırsatları iyi değerlendirin. Başarılı olmak istiyorsanız çok çalışacak, çok okuyacaksınız" diyerek öğrencilere bazı tavsiyelerde bulundu.

Bir Valinin görevde bulunduğu ili nasıl yönettiği, görev ve yetkilerinin neler olduğu konusunda da öğrencilere bilgiler veren Vali İrfan Balkanlıoğlu, öğrencilerin yönelttiği soruları da içtenlikle cevapladı.

Vali Balkanlıoğlu’na teşekkür eden öğrenciler, "Eğitim hayatımız boyunca sizi örnek alacağız" diyerek duygularını dile getirdiler.

Vali Balkanlıoğlu, ziyaretin sonunda okul anı defterini imzaladı.
Kaynak: İHA