'Türkiye Teknoloji Buluşmaları'

Balıkesir'de 9 Mart'ta gerçekleştirilecek etkinlikte TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Turkcell Genel Müdürü Terzioğlu ve TEB Genel Müdürü Leblebici gibi sektöre yön veren 22 kişi, bilgi ve tecrübelerini paylaşacak.

TURKCELL ana sponsorluğunda Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Türk Ekonomi Bankası (TEB) iş birliğinde EticaretSEM tarafından organize edilen 'Türkiye Teknoloji Buluşmaları', 9 Mart'ta Balıkesir'de gerçekleştirilecek.

Balıkesir Sanayi Odasından yapılan açıklamaya göre, Balkonuk Center'da iş dünyasının teknolojik gereksinimlerini masaya yatırmak ve teknolojik girişimcilikle ilgili farkındalık oluşturmak amacıyla yapılacak etkinlikte, 'teknolojinin ve internet tabanlı iş modelleri, girişimcilik, e-ticaret ve iletişim teknolojilerindeki yenilikler' gibi konular ele alınacak.

Açılış konuşmalarını Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve Balıkesir Sanayi Odası Başkanı İsmail Uğur'un yapacağı etkinliğin ilk bölümünde, Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu ve TEB Genel Müdürü Ümit Leblebici konuşma yapacak.

Etkinliğin devamında Markafoni Grubu Üst Yöneticisi (CEO) İlker Baydar, Pepee karakterinin tasarımcısı Düşyeri Çizgifilm ve Animasyon Stüdyosu Kurucusu Ayşe Şule Bilgiç, SefaMerve.com'un kurucu ortağı Mehmet Metin Okur gibi sektöre yön veren 22 kişi, bilgi ve tecrübelerini paylaşacak.
Kaynak: AA